Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bjerke

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Bjerke

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bjerke så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bjerke er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bjerke?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet Bjerke

Bjerke har opplevd et godt boligmarked og formidabel vekst de siste årene, på lik linke som resten av Oslo. Nå har det begynt å flate litt ut, så man ser ikke like ofte de elleville budrundene som man så en periode. Allikevel er det flere boliger som blir solgt året rundt.

Med en god kombinasjon av nærhet til marka og bylivet er det flere som anser denne bydelen som ett attraktivt sted å bosette seg. Som et pluss får du bo sentrumsnært uten å betale like mye som du må i andre bydeler i hovedstaden.

Eiendomsmegler Bjerke

Med et aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer om de samme kundene. Dette er noe du kan bruke til din fordel. I denne bydelen er det mange meglere å velge mellom. Noen av de store er blant annet EiendomsMegler 1, Krogsveen og DNB eiendom.

Bruk gjerne en anbudstjeneste for å komme i kontakt med flere meglere samtidig. Du kan gjerne bruke vår tjeneste. Da vet du at du bli kontaktet av flinke lokale meglere som kjenner nabolaget ditt godt. Samtidig vil meglerne vite at de er i konkurranse om deg som megler, og kanskje strekke seg enda lenger.

Har du bestemt deg for å selge boligen din på Bjerke er det viktig at du finner en god megler. Her er det flere faktorer som spiller inn og de vil variere i fra person til person. Det viktigste er at du finner en megler som kjenner nabolaget ditt godt. Dette kan ha stor innvirkning på salgssummen du får. Ellers er det lurt at du har god kjemi med eiendomsmegleren, da dette vil forenkle en ellers tung prosess.

Om Bjerke

Bjerke er en administrativ bydel i Oslo. Det er 30.931 innbyggere fordelt på 7,7 kvadratmeter, noe som gjør det til Oslo sin nest minste bydel med tanke på folketallet.

Du finner Bjerke i den nederste delen av Groruddalen. Området er preget av noen småhusbebyggelse på blant annet Risløkka i sørvest eller mye drabantbybebyggelse i de sentrale og østre delene.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer