Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bergenhus (Sentrum)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Bergenhus (Sentrum)

Kjente og seriøse meglere i Bergenhus (Sentrum)

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Bergenhus (Sentrum). På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Bergenhus (Sentrum)
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bergenhus (Sentrum) så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bergenhus (Sentrum) er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bergenhus (Sentrum)?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Bergenhus (Sentrum)

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Bergenhus

#Boligmarkedet i Bergenhus opplevde en stor nedgang i 2015 som følge av oljekrisen i Stavanger. Men siden den tid har man sett en god økning. Aktiviteten i markedet er bedre og boligprisene høyere. Det selges flere boliger her hvert år, og det er kanskje den mest attraktive bydelen i Bergen.

Dette er nok på grunn av at bydelen ligger midt i sentrum. Den er stor og strekker seg litt rund «grøten». Med en så sentral beliggenhet er det naturligvis mange som ønsker å flytte hit. Konsekvensen av dette er at boligprisene øker.

Med en god blanding av folk som studerer og arbeider, er det stor pågang for boliger i Bergenhus. Her finner man hovedsakelig leiligheter, men også noen småhus.

Eiendomsmegler Bergenhus

Som følge av et aktivt boligmarked er det selvfølgelig mange meglere som konkurrer om de samme kundene. EiendomsMegler 1 og DNB Eiendom er få blant mange som kan hjelpe deg som skal selge boligen din.

For å få den beste megleren til lavest pris anbefaler vi at du bruker en anbudstjeneste. På denne måten vet meglerne at de konkurrer om det som kunde og er derfor villig til å strekke seg enda lenger.

Inviter meglerne deretter på befaring. Sett opp en liste over hva som er viktig for deg og prøv å få svar fra meglerne på de ulike spørsmålene du måtte ha. På denne måten kan du fort skille de gode meglerne fra de dårlige.

Om Bergenhus

Bergenhus er en av åtte bydeler som ligger i Bergen. Denne bydelen ligger i sentrum av Bergen og grenser mot Laksevåg i sørvest, Årstad i sør, Åsane bydel i nord og Arna i øst. Her finner du områdene: Sandviken, Ytre Sandviken, Skuteviken, Bryggen, Stølen, Skansen, Sentrum, Nordnes, Verftet, Nøstet og mange flere sentrale områder.

Bydelen har et areal på 8,79 kvadratkilometer, om du tar med ubebodde deler av byfjellene som Ulriken, Sandviksfjellet og Fløyfjellet har det en kvadratkilometer på 16,62. i 2015 var det 41.329 innbyggere som bodde her.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bergenhus (Sentrum)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg