Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Åssiden

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Åssiden

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Åssiden så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Åssiden er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Åssiden?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Åssiden

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Åssiden

Drammen kommune har særlig de siste årene begynt å bli stadig mer populært som bosted. Flere velger å flytte litt bort ifra Oslo, og Drammen er nærme nok til at pendling til jobb ikke er noe problem.

Rett utenfor Drammen sentrum finner man bydelen Åssiden. Her er det stadig utbygging med flere prosjekter på gang. Blant annet Eplegården Atrium som gir kort vei inn til sentrum, samt også elven, skog og mark. Dette prosjektet er bare ett av flere som svanemerkes, noe som er godt for miljøet, samt deg som skal kjøpe bolig. Det å kjøpe bolig i dette området er ingen dum ide. Åssiden blir nemlig bare mer og mer populært som årene går, og en salgs «forstad» til Drammen.

Litt av historien til Åssiden kommer fra da Drammen hadde to store byutvidelser mot området Åssiden. Hele Bragernes tilhørte før Lier kommune, men i 1870 ble deler av Åssiden en del av Drammen kommune. I 1951 ble resterende av Åssiden tilhørende Drammen og siden da har det blitt gjort kraftig utbygging av stedet. Dette har da også ført til at befolkningstallet har steget raskt.

Om Åssiden

Åssiden er en av de 8 bydelene som befinner seg i Drammen kommune. Bydelen og sognet Åssiden er altså en del av Drammen, som ligger i Buskerud fylke. Per i dag bor det 12 094 innbyggere i bydelen (tall fra 2016). Sognet utgjør derfor den nest største i kommunen. Åssiden grenser til Drammenselven i sør og mot Nedre Eiker i vest.

Bebyggelsen i området består av eneboliger, rekkehus og blokker. I tillegg finner man en del forretnings- og industrilokaler. Sognet er et flott sted å bo, der man finner Elveparken langs elven og en sammenhengende turvei. Videre finner man lekeplass og ballslette, Aronsløypa skisenter (Drammen skisenter), to barneskoler, en ungdomsskole og en videregående skole. Steder egner seg derfor godt til de turglade og barnefamilier.

Det skal sies at Drammen kommune er opptatt av at terskelen for å være fysisk aktiv skal være lav. Derfor er de flinke til å tilrettelegge med naturområder og nærmiljøanlegg, blant annet gjennom Friluftsløftet. I år (2019) er det Åssiden som står for tur, og sammen med lokalbefolkningen er planen å bedre friluftstilbudet. I tillegg finner du Juvvandring rett ved Åssiden, kalt Kjøsterudjuvet. Søk det opp på ut.no så har du en flott og spektakulær søndagstur. Videre tilbyr bydelen også på Drammens travbane, en rekke dagligvarebutikker og butikker som Skeidar og Europris, samt bilverksteder, bowlingbane og mer.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.