Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Åse-Lerstad

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Åse-Lerstad

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Åse-Lerstad så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Åse-Lerstad er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Åse-Lerstad?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Åse-Lerstad

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Åse-Lerstad

Som ellers i Ålesund er også boligmarkedet i bydelen Åse-Lerstad variert. Her finner man alt fra eneboliger, rekkehus, tomannsboliger og leiligheter. I Ålesund kommune er boligmarkedet preget av hovedvekt på eneboliger, det er til sammen bygget 9580 eneboliger og 5962 leiligheter her. 

De fleste som bor i Ålesund eier egen bolig, men det finnes også et godt leiemarked her. Det samme gjelder for denne bydelen. Da bydelen ligger nokså sentralt, og regnes for å høre til sentrum av Ålesund, er det populært å bosette seg her. 

Ønsker du å kjøpe hytte i Ålesundområdet, er det nok ikke i Åse-Lerstad du skal lete. Generelt har kommunen få hytter, kun 374 stykker. Disse finner du i de mer perifere områdene i kommunen, ikke i sentrumsområdene. 

Går du med drømmen om gårdslivet passer heller ikke Åse-Lerstad inn. Det er faktisk kun 0,9% av alle innbyggerne i Ålesund kommune som bor på landbrukseiendommer, og også her må du lete utenfor sentrumskjernen for å finne passende plasser. 

Ifølge tall fra SSB vil folketallet i Ålesund kommune øke de nærmeste 20 årene. Dette vil trolig også gjelde for denne bydelen, da den ligger sentralt til og med kort vei til mange arbeidsplasser, skoler og barnehager. 

Befolkningsvekst er som hovedregel godt for boligmarkedet. Det fører som regel til at flere boliger ligger til salgs, og at det bygges mye nytt i området. 

Eiendomsmegler Åse-Lerstad

Det finnes mange eiendomsmeglere som har boliger til salgs i bydelen. Disse ønsker nettopp deg som kunde. Blant annet har Eiendomsmegler 1, Aktiv eiendom, DNM eiendom, Krogsveen med flere mange boliger til salgs i Åse-Lerstad. Norhus og Boligpartner har flere nyoppførte boliger ute for salg. 

Ønsker du å komme i kontakt med en eller flere av disse eiendomsmeglerne, kan du bruke kontaktskjemaet her på våre nettsider. 

Om Åse-Lerstad

Åse-Lerstad er en av de sentrale bydelene i Ålesund kommune. Totalt har kommunen hele 48175 innbyggere, dette per 2.kvartal 2019. I underkant at 6000 av kommunens innbyggere bor i denne bydelen. 

Man pleier som regel å dele Ålesund sentrum inn i tre soner; midtre, indre og ytre bydel. Åse-Lerstad regnes for å ligge i Indre bydel. 

Hvis du bosetter deg i denne bydelen har du nærhet til mange dagligvarebutikker, kafeer, restauranter og gode shoppingmuligheter. 

Ålesund sykehus ligger i bydelen Åse-Lerstad, det samme gjør Sunnmøre Naustbyggeri.

Bydelen har tre barnehager og tre grunnskoler. Her finnes også noen lekeplasser, og det er gode turområder rundt Lerstadvatnet. 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.