Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Årstad

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Årstad

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Årstad så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Årstad er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Årstad?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Årstad

På lik linje som resten av bergen har også denne bydelen opplevd et hardt boligmarked som følge av finanskrisen i 2015. Men siden den tid har det vært en positiv og sund utvikling, både med tanke på pris og solgte boliger.

Aktiviteten i markedet er stor. Flere ønsker å kjøpe bolig i Årstad, så her blir det solgt boliger året rundt. Med en fin beliggenhet ikke langt unna fjell og natur, samtidig som det ligger sentralt med bybanen er det mange som ser dette som et fint sted å bo.

Bydelen består både av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Så her skal de fleste kunne finne en bolig som passer seg, uansett om man er singel, par eller barnefamilier.

Eiendomsmegler Årstad

Med et aktivt boligmarked er det flere meglere som kniver om de samme kundene. DNB Eiendom, Eie Eiendomsmegling og Garanti er få av mange du vil kunne få hjelp fra.

Vi anbefaler at du bruker en prissammenligningstjeneste. På denne måten vil meglerne vite at de er i konkurranse om deg som kunde. Noe som gjør sannsynligheten stor for at de vil strekke seg enda lenger.

Inviter de deretter hjem på befaring slik at du kan få et bedre inntrykk av hver og en. Det er nemlig stor forskjell på folk du møter og snakker med på telefon. Deretter kan du sammenligne og velge den beste megleren for deg og din bolig.

Om Årstad

Årstad er en bydel i Bergen som du finner syd for sentrum. Med et areal på 14,43 kvadratkilometer er det 40.361 som bodde her målt i 2015- Byfjellene Ulriken og Løvstakken hører til Årstad.

Områdene som du finner i bydelen er Gyldenpris, Kalfaret, Solheim, Minde, Fantoft, Nattland, Landås, Slettebakken, Fridalen og Kronstad. Årstad grenser til Fana i syd, Bergenhus i nord, Fyllingsdalen og Laksevåg i vest.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer