Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på hyttealarm

3 fordeler med å hente tilbud via oss:

 • Tilbud fra flere selskaper
  Via ett enkelt skjema samler du tilbud fra flere leverandører.
 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd.
 • Velg det beste tilbudet
  Får du et tilbud du liker, kan takke ja til det - eller avslå alle. Helt uforpliktende.
Boligalarm

Sammenlign priser på hyttealarm

Sjekk om du også kan spare penger på ny hyttealarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.

 • Tilbud fra flere selskaper
  Via ett enkelt skjema samler du tilbud fra flere leverandører.
 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd.
 • Velg det beste tilbudet
  Får du et tilbud du liker, kan takke ja til det - eller avslå alle. Helt uforpliktende.

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Finn riktig hyttealarm for din fritidsbolig

Det er få land som har et like sterkt forhold til fritidsboliger og hytter, som vi nordmenn. Det er faktisk nesten 500.000 fritidsbygg i dette landet.

Ulempen med fritidsboliger, er at det kan gå lange periode mellom hver gang vi hytteeiere får besøkt dem. Derfor kan det være lurt å skaffe seg en hyttealarm, så du vet at hytta står trygt – også når du ikke er der.

Hvorfor burde du ha alarm på hytta?

Før var det få hytter som hadde innlagt vann og elektrisitet. Hyttestilen var ofte enkel. Hovedgrunnen til innbrudd, var at folk søkte ly i dårlig vær, eller ungdommer som lette etter et sted å være.

Norske hytter har blitt svært verdifulle, både på utsiden og innsiden. Du finner stadig hyttepriser til flere millioner kroner, hytteeiere som har større fokus på design og oppbevarer mer elektronikk og verdisaker på hytta. Dette gjør også at hytter har blitt mer ettertraktet for innbruddstyver.

At hytta inneholder større verdier, gjør den også sårbar. Det som gjør den enda mer sårbar, er at den står mye tom. Derfor er det lurt å investere litt penger i å beskytte hytta. En hyttealarm beskytter og fungerer på samme måte som en boligalarm.

En økning i antall hytter

Omtrent 20 prosent av befolkningen i Norge har en fritidsbolig, og 4 av 10 har tilgang på en gjennom enten jobb, familie eller venner. Hvert år blir det oppført ca. 6000 nye fritidsbygg, og det er lite som tyder på at utviklingen vil stanse med det første.  

Til tross for hytteforbudet i 2020, ble det solgt flere fritidsboliger sammenlignet med året før. Flere ønsker å investere i en hytte, men det er ikke bare selve hyttekjøpet man burde investere i – en hyttealarm er også viktig. Hvis du har en boligalarm hjemme, burde du vel ha en på hytta og?

Hvordan sikre hytta døgnet rundt?

Med en økning av nye fritidsboliger, har det også skjedd en økning på etterspørsel av hyttealarm. Ved valg av alarm til fritidsbolig bør man se etter et komplett tilbud, og gjerne alarmer som er tilknyttet vaktsentraler og utrykning.

Hvis fritidsboligen din er utstyrt med en hyttealarm, vil alarmen utløses ved innbrudd. Dersom alarmen er koblet til en brannstasjon, vil du motta rask hjelp og utrykning fra alarmselskapet ditt.

Boligalarmer har hatt en utrolig utvikling og blir stadig mer avanserte. Alarmen er ikke lenger bare en høy sirene som fungerer som en avskrekkende effekt på innbruddstyver. Du kan ha tilgang til kameraer, lydopptak og hjelp, med en gang alarmen går.

Les hvilke alarmer som er de beste på markedet.

Hyttealarm kan beskytte mot brann og vannskader

Dessuten kommer de fleste standardpakkene med tilknyttede røykvarsler. Dersom det skulle begynne å brenne vil vaktsentralen bli varslet, og brannvesenet kan komme seg raskt ut. Dette resulterer i at sjansen for å redde hytta er betraktelig større, og mindre verdier går tapt. Ikke bare vil det spare din hytte, men det kan også forhindre spredning til andre hytter eller spredning til skogsområdet rundt.

Les mer om du burde velge ionisk eller optisk røykvarsler her. 

Oppdag fuktskader så fort som mulig

En hyttealarm kan også leveres sammen med vanndetektorer. Disse blir plassert der det er størst sjanse for å oppstå fuktskader, i fritidsboligen. Det er faktisk større sannsynlighet for at hjemmet ditt utsettes for vannlekkasje enn innbrudd.

Detektoren varsler umiddelbart dersom det skulle oppstå en lekkasje. Slik kan du rask reagere og sette inn nødvendige tiltak for å gjøre at skaden blir så liten som mulig. Dette er en stor fordel, særlig hvis det er lenge mellom hver gang du besøker hytta.

Gjør fritidsboligen din smartere med alarm

Mange ønsker seg smartere hjem og fritidsbolig. Teknologien som vi har i dag, gir oss nesten ubegrenset med muligheter for hvordan vi kan ha kontroll på boligene våre. Denne kontrollen kan vi ha uavhengig om vi oppholder oss der eller ikke. Ved å velge et par ekstratjenester til hyttealarmen din, kan du kontrollere temperatur, lys og låser.

En viktig ting å tenke på er at innbruddstyver ønsker det enkelt. Dersom det ser ut som at noen er på hytta, så er sjansen større for at de heller prøver lykken et annet sted. Det vil si at dersom du styrer lysene inne i hytta, vil det se ut som at noen er.

Styr lyset lyset på hytta hjemmefra

Dersom man da har ulike lyspunkt hver kveld vil det se ut som at noen benytter hytta. Det viktige er å endre litt på hvor og når det lyser, så det ikke er samme hele tiden – dette kan virke mot sin hensikt. At et lys står på hele tiden kan nemlig signalisere at ingen er hjemme.

Via en app på mobilen, kan du sjekke om du husket å slukke alle lys, eller skru ned på varmen. Du kan også sette på lyset innimellom, selv om du ikke er der, så det ser ut som noen oppholder seg i hytta.

Juster varmen på hytta hjemmefra

Å justere varmen på hytta hjemme fra, er praktisk for å holde de gamle rørene på hytta ved like. Da kan du styre varmen slik at rørene ikke fryser. Hvis rørene fryser kan man risikere vannskader, dersom rørene sprekker. Det er altså mer enn bare én fordel med dagens smart-teknologi.

Disse funksjonene trenger ikke bare å ha sikkerhetsmessige årsaker. Det er også deilig å skru opp varmen på hytta et par timer før du ankomst, slik at hytta er god og varm når man kommer frem. 

Innstallering av hyttealarm med kamera

Det er en rekke ulike alarmer på markedet i dag. Ved siden av innbruddsalarm og kontroll over lyd, lys og varme, kan installering av kamera være praktisk. Hvorfor trenger du det, tenker du kanskje?

Tenk deg at hyttealarmen går og hytta er rasert av innbruddstyver. Politiet ringer for å opplyse og at de jobber med saken. Det lite du får gjort for å hjelpe til. Ved installert kamera får du varsel på nett og via applikasjonen på mobile, at noen er i hytta.

Da har du også mulighet til å ta opp video, samtidig som du sørger for at politiet rykker ut og forhindrer skader. Dette gjør det lettere for politiet å finne ut hvem som står bak, og sjansen blir større for å få tilbake eiendelene dine.

Få et gratis og uforpliktende tilbud på hyttealarm

Vi har en tjeneste som gjør det enkelt for deg. Du kan kjapt fylle ut et skjema. Etter å ha sendt inn, vil du motta uforpliktende tilbud på hyttealarm fra flere alarmselskaper. Tjenesten er gratis og kan hjelpe deg med å finne den som passer deg.

Ofte vil de konkurrere om å få deg som kunde. Når du har mottatt tilbudene kan du enkelt sammenligne på pris på hyttealarm. Her er det gode penger å spare!