cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Z-Eiendom

De tilbyr noen av Vestfolds mest erfarne meglere. Alle deres meglere er lokalkjent, har lang fartstid og solid kompetanse. De jobber for at du skal følge deg trygg og arbeider profesjonelt med boligsalg. 

Gjennom mange års erfaring har de bygd opp et godt renommé i lokalmiljøet. Selskapet ble stiftet i 2005 og er delvis eid av Sparebank1 BV (60%). De resterende 40% er eid av meglerne som er ansatt i selskapet. 

Per i dag jobber det totalt 18 meglere i meglerhuset.  Du finner de på Olsrød Park og Teie Torv. 

Gratis verdivurdering av Z-eiendom

Lurer du på hva boligen din er verdt? Da kan du ta kontakt for en gratis og uforpliktende verdivurdering. 

Boligmarkedet er i stadig endring og det er greit å sjekke hva boligen er verdt fra tid til annen. En verdivurdering kan du også brukes for å få et finansieringsbevis fra banken din. 

Selge bolig?

Ved boligsalg er det viktig å velge en megler som er lokalkjent i ditt område. I Z-eiendom har de god innsikt i hva potensielle kjøpere er på jakt etter og kan sette en presis verdivurdering av din bolig. 

En megler her ifra vil hjelpe deg gjennom hele salgsprosessen, samt at du finner en god veiledning på deres hjemmeside. De hjelper deg med å bestemme tidspunkt, eller jobber rundt et tidspunkt som passer for deg. 

Skal du kjøpe bolig samtidig som salget? Da hjelper de deg gjerne med det også. 

Kjøpe bolig?

Om du ser etter drømmeboligen som passer lommeboken din, kan du ta kontakt med Z-eiendom. De vil hjelpe deg å finne en bolig eller fritidseiendom som passer akkurat det du er på jakt etter og til en prisklasse du har økonomi til. 

Før prosessen settes i gang bør du snakke med banken for å høre hvor mye du kan låne og til hvilken pris. Du kan blant annet bruke lånekalkulatoren til SpareBank 1 BV eller ta direkte kontakt med dem for å ordne finansiering til boligkjøpet. 

Z-eiendom sitt budskjema 

Fra og med 1.1.2014 må alle bud, aksept og avslag inngås skriftlig. Kravet til skriftlighet er oppfylt både digitalt og papir. På papir må du laste ned budskjemaet og fylle det ut manuelt, for deretter å sende det til meglerkontoret på post, pr. e-post eller dra innom lokalene. 

Digitalt kan du gi bud på mobil, nettbrett og PC. Underveis i budrunden vil megler holde alle som deltar oppdatert på nye bud som kommer inn. 

Finansiering til boligkjøpet

Før man skal by på en bolig er det viktig at man har finansiering i orden. Det kan du få tilbud om gjennom meglerforetaket sin eier SpareBank 1 BV. 

De tilbyr forsikring, finansiering og økonomisk rådgivning. Skal du selge samtidig som du skal kjøpe bolig kan du høre om eventuelt mellomfinansiering. 

Ta kontakt med en av meglerne så hjelper de deg med salget. 

Hvorfor velge Z-eiendom?

  • 5 av 5 stjerner på anmeldelser på Facebook. 
  • Lokal kunnskap og har blant Vestfolds mest erfarne meglere.
  • Tilbyr finansiering gjennom SpareBank 1 BV.

Z-eiendom – kontakt

Ta kontakt med meglerhuset på tlf. +47 33 31 31 70 eller e-post [email protected]. Besøksadresse på Teie er Torvet 5, 3120 Nøtterøy, som er samme lokaler som SpareBank 1 BV. 

Besøksadresse på Olsrød er Olsrød Park, 2.etg. rett overfor SpareBank 1 BV. 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer