Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med Stray & Co Eiendomsmegling

Motta tilbud fra Stray & Co Eiendomsmegling og inntil 4 andre eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.

Stray & Co Eiendomsmegling

Finner du sentralt i Kristiansand. De vet at boligsalg er en av de viktigste beslutningene du tar, fordi store verdier er involvert. Derfor fokuserer meglerne på hele prosessen, og passer på at de har full kontroll og oversikt. Målet deres er at kunden skal sitte igjen med en god følelse av et ryddig salg. Samtidig som de vet at de fikk best pris for boligen.

Kom i kontakt med flere meglere enn Stray & Co Eiendomsmegling

Før du velger Stray & Co Eiendomsmegling

Sjekk erfaringer

Hør med venner og kjente om de har brukt en eiendomsmegler fra Stray & Co Eiendomsmegling som de er fornøyde med.

Gå over avtalene

Avklar hva som er inkludert i tilbudet til de ulike meglerne og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Forhandle avtalen

Kom frem til en avtale, enten prosent, fastpris eller timespris - og prut gjerne!

Før du velger Stray & Co Eiendomsmegling

Stray & co eiendomsmegling

Stay & Co er den lokale megleren på Sørlandet med hovedkontor i Kristiansand. De er megleren for deg i området Kristiansand, Vennesla og Sogndal. 

Selskapet startet opp på 1920-tallet og har derfor lang erfaring i bransjen. På 1920-tallet var det megler Jørgen Stray som startet selskapet og var da den første eiendomsmegleren i Kristiansand. 

Stray Eiendom vet at det å kjøpe eller selge eiendom er en stor avgjørelse i livet. Det å velge en god samarbeidspartner kan ha mye å si for om salget eller kjøpet går raskt og riktige for seg. 

De er et godt valg med god erfaring, kunnskap og kontroll over prosessen. De jobber for å utarbeide gode salgsoppgaver, og yte god service og oppfølging. Deres mål er at du som selger skal sitte med en følelse av trygghet og et ryddig salg. 

De er også svært opptatt av at kjøper skal være fornøyd med handelen. Dette er en god trygghet for deg som selger, for med en fornøyd kjøper er sjansen mindre for at en boligtvist oppstår. 

Verdivurdering av stray & co eiendomsmegling

Ta kontakt med meglerkontoret om du skal selge boligen din eller ønsker en verdivurdering. Normalt har de en pris på 2 500kr for en verdivurdering, men dersom det er lang kjøretid fra kontoret må pris avtales på forhånd. Prisliste for øvrige tjenester finner du på hjemmesiden. 

Salgspakker 

Normalt ligger meglerprovisjonen på 1 til 3 % av oppnådd salgssum. Videre er det gitte priser for tilrettelegging og oppgjør. 

Når det gjelder annonsering av boligen har de flere annonsepakker å velge mellom. Først og fremst annonserer de på hjemmesiden, men du kan videre velge Fædrelandsvennen, Vennesla Tidende og Facebook. 

Annonsering har mye å si for å spre ordet og hvor raskt salget går, så her er det absolutt verdt å bruke litt penger. Du finner prisoversikt på strayeiendom.no/selge-boligen

Stray & co eiendomsmegling sitt budskjema

Etter 1.janaur 2014 er det pliktig at alle bud gis skriftlig til megler. 

Hvorfor velge Stray & Co eiendomsmegling

  • Lang og lokal erfaring i bransjen 
  • Et trygt valg
  • Engasjerte og dyktige meglere
  • Legger betydelig arbeid i utarbeidelse av salgsoppgaver
  • 4.5 av 5 stjerner på Facebook anmeldelser 
  • Gode tips før visning (strayeiendom.no/tips-for-visning) 

Stray & Co eiendomsmegling – kontakt

For å ta kontakt med meglerkontoret kan du sende de en mail på [email protected] eller ringe de på 38 02 91 40.

Alternativt kan du bruke kontaktskjemaet på deres nettside strayeiendom.no/kontakt. 

Ønsker du å besøke de har de besøksadresse i både Kristiansand sentrum og Vennesla. 

Kristiansand sentrum: Festningsgata 8, 4614 Kristiansand

Vennesla: Verkstedbygget, 2 etg. Hunnfoss Næringspark, 4700 Vennesla 

Kom i kontakt med Stray & Co Eiendomsmegling

Motta tilbud fra Stray & Co Eiendomsmegling og inntil 4 andre eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg