Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Stovner

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Stovner

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Stovner så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Stovner er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Stovner?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Stovner

Stovner har på lik linje med resten av byen opplevd en god vekst i boligmarkedet. Her blir det kjøpt og solgt mange boliger hvert år. Boligprisene blir påvirket av dette og har økt en god del de siste årene.

Sammenligner man denne bydelen med resten av Oslo, kan man se at det er litt mindre aktivitet og prisene ligger unner de mer sentrumsnære bydelene. Men selv om Stovner ligger et stykke unna suppa er det fremdeles gode kollektive muligheter for å komme seg kjapt inn. Noe som påvirker markedet godt.

Flere anser denne bydelen som et positivt sted å bo. Her kan man velge mellom leiligheter, rekkehus og eneboliger. Det er gjerne flere barnefamilier som flytter hit da det ligger litt landlig til, med gode naturforhold. Samtidig som man har kort vei inn til byen for arbeid.

Eiendomsmegler Stovner

Med et aktivt og sundt marked er det flere meglere som konkurrer om de samme kundene. Eie Eiendomsmegling, EiendomsMegler 1 og Krogsveen er få av mange som opererer i dette området.

Har du et hus eller en leilighet på Stovner som du skal selge, er det viktig at du finner den beste megleren. Det er veldig viktig at du finner en megler som kjenner ditt nabolag i Stovner. Da holder det nødvendigvis ikke med at de kjenner Stovner siden det er så stort, men at de kjenner til området hvor du bor i Stovner.

Vi kan hjelpe deg med å innhente tilbud fra flere meglere, slik at du sparer både tid og penger. Deretter kan du sammenligne og velge den beste megleren for deg.

Om Stovner

Stovner er en bydel i Oslo som ble opprettet i 2004. Bydelen har en størrelse på 8,2 km2 fordelt på 32.177 innbyggere. Stovner består av Høybråten området fra den tidligere bydelen Furuset og den tidligere bydelen Stovner.

Bydelen ligger øverst i Groruddalen og grenser mot Lørenskog, Nittedal og Skedsmo i øst. I vest finner man flere gamle småhus, mens i de nordre og sentrale delene av bydelen finner vi drabantbybebyggelse fra slutten av 1960- og 1970-årene. Det er Stovner, Vestlig, Haugenstua og Fossum.

Det er god kollektivforbindelser i bydelen, den viktigste kollektivforbindelsen er T-banen til Vestlig i den nordlige delen av bydelen, og Hovedbanen som har to stasjoner i bydelen, Haugenstua og Høybråten i sør.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer