Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Stavlund

De har sitt hovedkontor i Fredrikstad. De ble etablert i 2001 og har siden hjulpet mange fornøyde kunder med kjøp og salg av bolig i Østfoldsområdet. Et av de veiledende prinsippene deres er at kunden alltid sitter på unik kunnskap om sin egen bolig. 

Det betyr at de setter seg inn i hva du som boligselger mener skiller boligen din fra mengden. Først når den kunnskapen er på plass, kan arbeidet med å selge boligen begynne.

De samarbeider med profesjonelle designere, slik at presentasjonen av boligen din alltid vil være særegen og fagmessig solid.

Stavlund har dessuten en rekke meritter å vise til. I perioden 2004 til 2008 ble de blant annet tildelt Gullmegleren innen ulike kategorier hele syv ganger.

Det er Norges Eiendomsmeglerforbund som står bak kåringen, og prisen er blant de gjeveste i bransjen. Etter alle utmerkelsene ble en av deres egne meglere innsatt som jurymedlem. Stavlund har siden ikke kunnet delta selv i kåringen. 

Gratis verdivurdering av Stavlund

Det første steget på veien mot et boligsalg er gjerne å få en verdivurdering. Den endelige prisen vil naturligvis komme an på hvordan markedet er. Men en grundig verdivurdering skal gi deg en god pekepinn på hva du kan forvente å få for boligen din. 

Når du velger Stavlund, blir du tatt med gjennom hele prosessen hvis du ønsker det. For de er det nemlig viktig med et tett forhold dem og kundene imellom.

Åpenhet og god kommunikasjon er uunnværlig skal man skape tillit. Derfor snakkes det sjelden høyttravende meglerspråk her. 

Stavlund sitt budskjema

De vet at presentasjonen av boligen din er avgjørende for det endelige resultatet. Du vil vanskelig kunne få den prisen boligen din er verdt hvis presentasjonen ikke er god nok. Videre er det viktig at så mange potensielle kjøpere som mulig får vite om boligen din. På den måten får du flere interessenter.

Etter en vellykket visning, står ofte en spennende budrunde for tur. Meglerne ivaretar og holder deg så vel som budgiverne oppdatert gjennom hele prosessen. Det første budet gis gjennom et budskjema. Da blir det bedt om legitimasjon og signatur. Dette ordnes raskest ved hjelp av BankID. 

Når budskjemaet er mottatt, kan budgiveren høyne via tekstmelding eller e-post. Det spiller ingen rolle så lenge alt gjøres skriftlig, slik det står i eiendomsmeglingsforskriften at det skal. Megleren sørger dessuten for at det hele oppleves så rettferdig og redelig som mulig for alle parter.

Hvorfor velge Stavlund?

De vil for mange bosatt i Fredrikstadområdet fremstå som et godt valg. De er velkjent, har holdt på i en årrekke og har flust av priser å skilte med. Er du i tillegg opptatt av å bli lyttet til og inkludert i salgsprosessen, vil disse meglerne være et åpenbart valg. For Stavlund er det nemlig åpenbart at du har noe å bidra med. Hvem kjenner vel boligen din bedre enn deg? 

Kontakt

De holder som nevnt til i Fredrikstad. Der finner du dem i Kirkebrygga 2-4, rett ved bryggepromenaden. Å møte opp i egen person er en måte å innlede en uforpliktende prat. En annen er å ringe dem på 69 30 24 50. Foretrekker du å ta det skriftlig, kan du sende en e-post til [email protected]

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.