cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sørmegleren

De regnes som den ledende eiendomsmegleren i Agder-fylkene, og selger hver tredje bolig som omsettes i Agder-fylkene. Sørmegleren har hele 16 avdelinger i Agder og Telemark.

Meglerne utnytter sitt store nettverk til å gjøre din bolig  så synlig som mulig. For jo flere som er interessert, desto større sjanser har du for å oppnå den beste prisen.

Meglerforetaket i Agder eies av Sparebanken Sør og Sørlandet Boligbyggelag, og Sørmegleren i Telemark eies av Sparebanken Sør og Porsgrunn Boligbyggelag. 

De forvalter ansvaret for å selge boligen din på en profesjonell måte; med respekt og faglighet gjennom hele prosessen.

Selge bolig

Det er helt uforpliktende å snakke med en eiendomsmegler. Du får gratis befaring av eiendommen med informasjon om prosessen du kan forvente. Du får også gode råd om hva som er viktig når du skal selge ditt største private eiendel.

Sørmegleren tilbyr seg å jobbe gratis for deg. Hvis boligen din ikke blir solgt, betaler du heller ingenting til eiendomsmegler, kun for direkte utlegg. 

Verdivurdering av bolig hos Sørmegleren

Vil du vite verdien på boligen din? En eiendomsmegler kan vurdere og gi deg skriftlig dokumentasjon på forventet markedsverdi på eiendommen. Alle verdivurderinger gis som E-takst.

Eiendomsmegler møter deg på den eiendommen som skal verdivurderes. Du og megleren tar da en gjennomgang av hele eiendommen. Eiendomsmegler noterer underveis alt som kan ha betydning for verdien av boligen, som størrelse på tomt og leilighet, standarden, oppgraderinger og fasiliteter. 

E-takst koster i overkant av 2000 kroner, men for kunder i Sparebanken Sør er det noe billigere. 

Gratis og uforpliktende befaring

Første steg når du skal selge bolig er å invitere en eiendomsmegler hjem på befaring av eiendommen din. Fyll ut skjemaet, og en eiendomsmegler fra Sørmegleren kontakter deg kort tid etter for å avtale en uforpliktende og kostnadsfri befaring! 

På befaring blir boligen gjennomgått og du får vite om meglerens forventninger, salgsprosess, pris og kostnader. Før du får en eiendomsmegler på befaring er det lurt å tenke gjennom hva som er viktig for deg. Meglerens jobb er å tilrettelegge for deg, og sørge for at du er trygg.

Hvorfor velge sørmegleren

  • Erfarne og engasjerte meglere
  • lokalkunnskap og bredt nettverk
  • Slagkraftig markedsapparat som gjør boligen synlig for flere

Meglerforetaket har erfarne eiendomsmeglere som kjenner lokalområdet og brenner for lokalmiljøet og landsdelen. 

De selger omtrent hver tredje bolig som omsettes på Sørlandet, og har derfor også et spesielt slagkraftig markedsapparat. Dette inkluderer annonsering på, Facebook, finn.no Google og i lokale og regionale medier. Boligen din blir også godt eksponert i våre sentralt beliggende avdelingskontorer.

Sørmeglerens markante posisjon i eiendomsmarkedet gjør boligen din synlig for flere. Dette styrker sjansene for å finne en kjøper som er villig til å betale det du ønsker for boligen din. 

Kundeservice og kontaktinformasjon

Har du spørsmål, kan du kontakte administrasjonen på hovedkontoret. Nummeret til administrasjonen er 38 02 22 22. Du kan også sende mail til [email protected]. Administrasjonen er åpen alle hverdager fra 09:00 til 16:00

Kontakt:
Telefon - 38 02 22 22
Mail - [email protected]

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer