Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Smart Eiendomsmegling

Det Stavanger-baserte meglerfirmaet ble etablert i 2008. Og det er Jakob Sanne som bekler stillingen som daglig leder. De staket seg straks ut en kurs med kunden som ledestjerne. Det betyr blant annet at de har som uttalt mål å tilby fremragende kundeservice. 

Enten du skal selge eller kjøpe bolig, ønsker nemlig meglerforetaket å gjøre det til en hyggelig opplevelse for deg. Du kan forvente at eiendomsmeglerne deres gjør sitt ytterste for at din bolig blir sett av så mange som mulig. På den måten er sjansene gode for at du får en så god pris som markedet tillater. 

Det å finne en bolig som passer både ens økonomi og behov er utfordrende, for ikke å nevne tidkrevende. Meglerne her forstår at tid er en dyrebar valuta i dag. De tilbyr derfor også bistand til deg som er ute etter å kjøpe bolig. 

Gratis verdivurdering av Smart Eiendomsmegling

Det å kjøpe eller selge bolig er for de fleste av oss en stor avgjørelse. Nettopp derfor ser de på det at du overlater jobben til dem som en tillitserklæring. Meglerforetaket forsøker å leve opp til det blant annet ved å tilby salgsgaranti. Det innebærer at hvis boligen din ikke blir solgt, så behøver du ikke å betale en krone for tjenestene deres. 

Videre vil du som selger alltid kunne få en gratis verdivurdering av boligen din.. Det er dessuten helt uforpliktende. Så skulle du velge å overlate salgsjobben til noen andre, eller kanskje ikke selge overhodet, er det helt i orden.

Smart Eiendomsmegling sitt budskjema

Alt hva gjelder motbud, aksept eller avslag fra selger skal ifølge eiendomsmeglingsforskriften formidles skriftlig. Det samme gjelder for øvrig alminnelige bud. Det første budet gis gjennom et budskjema. 

Hos Smart Eiendomsmegling gjøres det fortrinnsvis elektronisk, for eksempel via e-post. Du vil også bli bedt om legitimasjon og signatur. Dette gjøres raskest ved hjelp av BankID eller en lignende tjeneste. Når budskjemaet er mottatt, kan du imidlertid høyne budet med en enkel tekstmelding.

Hvorfor velge Smart Eiendomsmegling

Er du bosatt i Stavanger-området og skal kjøpe eller selge bolig, vil Smart være et av de naturlige alternativene dine. Setter du i tillegg god kundeservice i høysetet, er de nærmest et selvsagt valg. Hos Smart kan du være sikker på at dine særskilte behov og ønsker blir ivaretatt. 

Kontakt 

De holder som sagt til i Stavanger. Der kan du finne dem i Haugesundsgata 15. Åpningstidene er fra 09:00 til 15:00. Ønsker du å kontakte dem via telefon, ringer du: 51 53 69 00. For skriftlige henvendelser kan du enten sende en e-post til [email protected] eller bruke kontaktskjemaet på nettsidene deres.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.