Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Skivik & Co Eiendomsmegling

De tilbyr tjenester innen eiendomsmegling og juridiske tjenester innenfor de fleste rettsområder til både bedrifter og private. Her stilles det høye krav til ansatte der de jobber for å tilby «det lille ekstra». 

Du som kunde kan derfor være trygg på at du får den hjelpen du trenger, uansett om det er snakk om advokathjelp eller megler. I tillegg har de samarbeid med flere:

 • Norges eiendomsmeglerforbund
 • Advokatforeningen
 • Hjelp Boligkjøperforsikring
 • Eiendomsverdi AS
 • Norsk Takst
 • Norsk Flyfoto
 • TGFoto
 • Fotograf Kenneth Pedersen

Selskap er veletablert på det glade Sørlandet med lokaler i Sørlandsparken i Kristiansand. Per i dag er det 5 medarbeidere som driver meglerforetaket, men selskapet er i kontinuerlig vekst. Målet er ikke å bli størst mulig, men å ivareta kundens behov. 

De fremmer fordelene for kunden at de er et lite selskap som ikke forsvinner i mengden. Her kan du forvente trygghet og service gjennom hele prosessen. 

Ved siden av eiendomsmegling driver de advokatvirksomhet innen spesialområdene eiendomsrett, kontraktsrett, familie- og arverett, kjøpsrett, arbeidsrett, forsikrings- og erstatningsrett, og personskade- og trygderett. 

Har du en sak er det bare å ta kontakt med de gjennom e-post eller telefon så hjelper de deg. 

Uforpliktende verdivurdering av skivik & co eiendomsmegling

Selskapet er stolt av å kunne tilby en tjeneste som er både konkurransedyktig på kvalitet og pris. Ønsker du å få vite hva boligen din er verdt? Da kan du ta kontakt for en uforpliktende verdivurdering. De dekker områdene Kristiansand, Søgne, Sogndalen, Lillesand og Birkeland. 

Rettslig sak

Har du en rettslig sak der du trenger advokathjelp? Da kan du få en halv times konsultasjon for 750kr hos en av de tre advokatene. Her går man raskt gjennom og vurderer saken. 

I tillegg vil du få informasjon om kostnader ved saken, det blir sjekket om du har krav på fri rettshjelp eller om saken kan dekkes av forsikring. 

Skivik & co eiendomsmegling sitt budskjema 

Fra de nye reglene som tredde i kraft 01.01.2014 skal alle bud under budrunden avgis skriftlig. Det samme gjelder for aksept og eventuelt avslag.

Når et bud er akseptert er det gjort en bindende avtale. Da gjenstår overtakelsesprotokollen som skal underskrives av både kjøper og selger. Protokollen er en bekreftelse på at begge parter har gått nøye gjennom boligen og er innforstått med boligens stand. 

Dersom man er misfornøyd med noe kan man notere dette ned og en passende kompensasjon kan avtales. Dette gjelder slik som dårlig utvask, rydding og andre forhold. 

Hvorfor velge Skivik & Co eiendomsmegling

 • Høye krav til ansatte som gjør en dyktig jobb, noe som reflekteres i gode tilbakemeldinger fra kunder
 • Mange samarbeidspartnere.
 • Tjenester innenfor både eiendomsmegling og advokatvirksomhet. 
 • De yter «det lille ekstra». 
 • De tilbyr uforpliktende verdivurdering. 

Skivik & Co eiendomsmegling – kontakt

For å ta kontakt kan du ringe sentralbordet på tlf. 926 15 100, eventuelt ta kontakt med de ulike advokatene eller megleren. Deres telefonnummer og info om de finner du på skivik-co.no/kontakt. 

Videre har de besøksadresse Barstølveien 112, 4636 Kristiansand. Ønsker du å sende de en mail finner du deres mailadresse på nettsiden, eller du kan sende direkte til [email protected]

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.