Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign tilbud fra flere meglere

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på boligsalg fra %brand% og andre meglere i ditt nærområde.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

RE/MAX

Har hatt stor suksess i over 40 år innenfor eiendomsmegling. De mener selv at dette kommer av deres fokus på menneske. Altså deres kunder. I tillegg har de gode verktøy, høy standard og verdifull støtte i alle ledd. Med flere lokale kontorer rundt om i landet, har de engasjerte og kompetente meglere som kan hjelpe deg med boligsalget. 

Kom i kontakt med flere meglere enn RE/MAX

RE/MAX

Sjekk erfaringer

Hør med venner og kjente om de har brukt en eiendomsmegler fra RE/MAX som de er fornøyde med.

Gå over avtalene

Avklar hva som er inkludert i tilbudet til de ulike meglerne og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Forhandle avtalen

Kom frem til en avtale, enten prosent, fastpris eller timespris - og prut gjerne!

RE/MAX

Meglerforetaket er et franchisekonsept med lokale foretaksledere som eier og driver kontorer i Norge. Her er meglerne ansatt i bedriften og kjenner derfor lokale forhold, lover og regler. 

Konseptet er en fordel fordi det skapet er internasjonalt nettverk som forenkler samarbeidet ved kjøp og salg i utlandet. De er den største merkevaren i eiendomsbransjen og har mer enn 40 års erfaring.

De har over 123 000 eiendomsmeglere i over 120 land. Det var først i 2016 de etablerte seg i Norge etter å ha gjort grundig analyse av markedet. Konseptet er tilpasset det norske markedet, samtidig som de har nye spennende tjenester og norske leverandører. 

I tillegg til å bistå ved salg og kjøp av bolig for privatpersoner, driver de også innen næringseiendom. Deres kontor ligger i Sarpsborg, men de har også marked i hele Østfold og flere samarbeidspartnere på Østlandet. 

De kan hjelpe deg uansett om det er snakk om verdivurdering, utleie eller kjøp og salg av næringseiendom. 

Gratis verdivurdering av RE/MAX

Ønsker du å vite hva boligen din er verdt? Da kan du ta kontakt for en hyggelig boligprat og en gratis verdivurdering. Du kan bruke kontaktskjema på remax.no/selge. 

Selge boligen?

De har fokus på menneskene - både kunder, eiendomsmeglere og eiere. De tilbyr et internasjonalt merkevare, støtte og høy standard på alle tjenester. 

Som selger vil du bli tatt vare på gjennom hele salgsprosessen. Deres mål er at boligsalget skal være stressfritt, positivt og trygt. 

RE/MAX tilpasser salgsprosessen ut ifra hva som passer for deg. Videre skreddersyr de markedsføringer ut ifra strategi og målgruppe som passer for ditt hjem. 

Kjøpe bolig?

Er du på jakt etter drømmeboligen? Eller kanskje du ønsker deg en feriebolig i utlandet? Da kan du ta kontakt i dag på remax.no/kjøpe. 

De vil råde deg basert på din situasjon og nøyer seg ikke med annet enn det beste for sine kunder. Du kan også få en gratis verdivurdering av egen bolig før du kjøper ny dersom du ønsker det. 

RE/MAX eiendomsmegling sitt budskjema

Fra 1.1.2014 må alle bud, aksept og avslag gis skriftlig til megler. Kravet om skriftlighet, signatur og legitimasjon oppfylles også gjennom digitale løsninger. 

Hos RE/MAX vil du og øvrige interessenter holdes oppdatert gjennom hele budrunden. Denne kan følges via Mitt RE/MAX salg online. Skal du legge inn bud kan dette gjøres gjennom egen budknapp på boligens hjemmeside på remax-norge.no.

Etter boligsalget og kontraktsmøte, vil megler sørge for at kjøpesum er innbetalt før overlevering av bolig og signering av overtakelsesprotokollen. Under overlevering skal begge parter gå nøye gjennom boligen. 

Signering av overtakelsesprotokollen er en bekreftelse på at dette er gjort, og både kjøper og selger skal skrive under. Kjøper kan komme med kommentarer på misnøye dersom det er relevant. Dette noteres ned i protokollen og dere som parter kommer til enighet om en passende kompensasjon. 

Dette kan være forhold som vasking, rydding eller annet. Når overtakelsesprotokollen er signert er risikoen for boligen gått fra selger til kjøper. 

Finansiering til boligkjøpet

Ta kontakt med din bank for å høre hvor mye du kan låne. Før en budrunde er det viktig at du er godt forberedt og har finansiering i orden. 

Hvorfor velge RE/MAX?

 • Fanchisekonsept som forenkler samarbeidet ved kjøp og salg i utlandet. Samt at de har tilpasset seg det norske markedet for kjøp eller salg av bolig i Norge. 
 • Mer enn 40 års erfaring i eiendomsbransjen. 
 • Fokus på deg som kunde, uansett om du skal selge eller kjøpe bolig. 

Re/max – kontakt

Du kan ta kontakt med ditt nærmeste meglerhus for en uforpliktende samtale på remax.no/kontakt-oss. Alternativt kan du ta direkte kontakt med den avdelingen som gjelder ditt boligområde:

Heimdahl & Parnere på Gjøvik, Land og Toten
Tlf. +47 461 91 000
Mail: [email protected]
Adresse: Øvre Torvgate 24B, 2815 Gjøvik

Meglerhuset Borg i Sarpsborg
Tlf. +47 69 12 60 60
Mail: [email protected] 
Adresse: Torggata 8, 1707 Sarpsborg

In House Eiendomsmegling Ski (Follo og omegn.)
Tlf. + 47 957 67 114
Mail: [email protected]
Adresse: Nygårdsveien 26, 1400 Ski

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer