Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

REDE Eiendomsmegling

Da Eiendomsmegleren Helgeland, GARANTI Eiendomsmegling og Mobo Eiendomsmegling slo seg sammen i 2015, var det REDE Eiendomsmegling som ble resultatet. Konsernet er eid av MOBO Helgeland, Mosjøen Boligbyggelag og Helgeland Sparebank og er sannsynligvis det betydeligste lokale meglerhuset på Helgeland. 

De har til sammen 24 ansatte. De fleste har bred erfaring fra det lokale eiendomsmarkedet og gjør sitt ytterste for å representere REDEs kjerneverdier: 
Redelig
Engasjert
Dyktig
Effektiv

De har kontorer i Sandnessjøen, Mosjøen, Brønnøysund og Mo i Rana. Foruten disse fire avdelingene har REDE også et salgskontor i lokalene til MOBO på Mo. 

Gratis verdivurdering av REDE Eiendomsmegling

Vurderer du å selge boligen din og lurer på hva den er verdt, utfører REDE en uforpliktende verdivurdering for deg. Den endelige prisen du får for boligen din, kan naturligvis ingen fortelle deg på forhånd. 

Men med en grundig verdivurdering skal du i hvert fall få en god pekepinn på hva du kan forvente deg. Og ettersom dette er en uforpliktende tjeneste, blir det aldri noen sure miner dersom du skulle gi noen andre oppdraget.

Kjøp og salg

Boligmarkedet kan være både stort og uoversiktlig. Og det å skulle finne en bolig som passer økonomien, ønskene og behovene dine, er ikke alltid noen smal sak. Da kan det være greit å ha noen å spørre om hjelp. 

REDEs eiendomsmeglere sitter på uvurderlig kunnskap om det lokale markedet som de mer enn gjerne deler med deg. Det kan være greit å vite at man er i trygge hender når man skal gjøre sitt livs kanskje viktigste kjøp. 

Meglerne kan salg. Som regionens største meglerhus eksponerer de dessuten boligen din på en måte som få andre kan konkurrere med. I og med at de deler lokaler med regionsbanken Helgeland Sparebank, har alle deres avdelinger en svært sentral plassering. 

Det betyr gjerne at boligannonsen din blir hengende ut mot noen av de travleste gatene i byen. Boligen din vil selvfølgelig også få en forseggjort og profesjonell annonse på Finn.no og nettsidene deres. REDE Eiendomsmegling er godt klar over at presentasjonen er helt avgjørende for salgsresultatet.

Tips, verktøy og reportasjer

I tillegg til informasjon om ulike meglertjenester, har REDE samlet en rekke tips og nyttige verktøy på nettsidene sine. Disse kan være av interesse både for den som skal kjøpe og selge. Her kan du blant annet lese om “5 gode råd ved salg av bolig” og mer generelle bolig- og livsstilsreportasjer. Innimellom legges det også ut bransjenyheter.

Klikker du deg inn på “Til salgs” finner du boliger som ligger ute for salg nå. Her kan du sortere etter boligtype, pris og beliggenhet. Fortsetter du til kategorien “Nybygg”, vil du se de ferskeste boligprosjektene i nærheten av deg. 

REDE Eiendomsmegling sitt budskjema

Budrundene ledet av REDE foregår på samme måte som budrunder flest. Alt hva gjelder motbud, aksept eller avslag fra selger formidles skriftlig, slik det heter seg i forskriftene at det skal. Det samme gjelder for øvrig alminnelige bud. 

Det første budet gis gjennom et budskjema. Dette leveres gjerne elektronisk, og du blir samtidig bedt om legitimasjon og signatur. Den biten ordner du raskest ved hjelp av BankID. Når budskjemaet er mottatt, kan du høyne med en enkel SMS. 

Hvorfor velge REDE Eiendomsmegling?

Som regionens største meglerhus kan REDE tilby deg et apparat som få eller ingen andre kan konkurrere med. Beliggenheten deres er også unik, noe som betyr at boligen din blir sett av mange potensielle interessenter. Disse tingene gjør meglerforetaket til et naturlig valg for mange i Helgelandsområdet.

Kontakt

Ønsker du å ta en uforpliktende boligprat med en av REDEs eiendomsmeglere, kan du ringe dem på 75 14 30 00. Foretrekker du å møte opp i egen person, avhenger naturligvis den relevante adressen av hvor du bor. 

I Mo i Rana finner du dem i Jernbanegata 15. I Mosjøen holder de til i Strandgata 33. I Sandnessjøen er adressen Torolv Kveldulvsonsgate 16. Bor du i eller i nærheten av Brønnøysund, kan du besøke dem i Storgata 73. 

For mer informasjon om hvordan du kan kontakte de ulike avdelingene og de tilhørende meglerne, kan du besøke nettsidene deres.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.