Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Proaktiv Eiendomsmegling

Meglerkjeden opererer under to varianter av samme navn – Proaktiv og Proa – avhengig av hvilken by det gjelder. De ble startet i høsten 2013 av meglere med lang fartstid fra Postbanken, og deretter Aktiv-kjeden.

I løpet av første driftsår greide kjeden å slå seg inn blant de ti største meglerkjedene i Norge.

De er en eiendomsmeglerkjede som legger stor vekt på kvalitet. Kjeden er spesialister på eiendomsmegling i byer og har sin hovedvirksomhet i landets mest tettbefolkede områder. De har et mål om å levere høyeste kvalitet innen megling og materiell, uavhengig av bosted og eiendomstype.

For Proaktiv er det å megle boliger som å spille sjakk. Ingenting overlates til tilfeldighetene. Dette er grunnverdien deres, og noe de mener er hovedgrunnen til at kundene er fornøyde og derfor kommer tilbake ved neste boligsalg/kjøp. 

Selge bolig?

Å ansette en megler skal ikke være en kostnad, men en investering. Du investerer i en fagperson som kan sitt fagfelt svært godt, og som sannsynligvis vil sørge for at du får mer for boligen enn om du hadde solgt boligen selv.

Målet deres er ikke at du skal få igjen prise for megleren i høyere boligpris, men at det å ansette megler faktisk skal være lønnsomt!

Proaktivs Salgsprosess:

 1. Befaring: Megleren ser og gjennomgår eiendommen. Befaringen gir grunnlaget for beskrivelsen av boligen i boligannonsen.
 2. Verdivurdering: Megleren vurderer hva som er markedsriktig pris på boligen. Vurderingen er basert på boligens tilstand, boligprisutviklingen, priser i området + andre faktorer. 
 3. Strategi: Grundige vurderinger blir gjort og målgruppen fastsettes. Strategien er viktig for å finne de rette interessentene. 
 4. Klargjøring: Boligen blir klargjort for visning og salg. Profesjonelle fotografer tar bilder av boligen og alt av salgsmateriell gjøres klart før boligannonsen blir lagt ut. 
 5. Godkjenning: Salgsmateriell gjennomgås og optimaliseres.
 6. Markedsføring: Boligannonsen blir lagt ut, og markedsføres digital, på sosiale medier, i aviser og direkte til postkasser i nærområdet. 
 7. Visning: Megler gjennomfører visninger og følger opp potensielle kjøpere. 
 8. Oppfølging: Interessenter kartlegges og det vurderes hvor mange seriøse kjøpere man kan forvente bud fra.
 9. Budrunde: Her gjenspeiles alt arbeidet som er gjort i forkant av budrunden. Har megler gjort jobben sin godt, vil det gi gode resultater i budrunden.  
 10. Aksept og salg: En kjøper står igjen, og megler avklarer med partene om det er noe spesielt som skal være forbehold i kontrakten. 
 11. Kontraktsutarbeidelse og signering: Megler klargjør kontrakter for signering. Deretter møtes kjøper og selger for å signere dokumentene. 
 12. Overtakelse: Partene gjennomgår boligen sammen og kontrollerer, i hovedsak, fire punkter: Slitasje, flytting og avlesing av strøm, godkjenne utvask og overlevering av nøkler. 
 13. Oppgjør og overdragelse: Oppgjørsmedarbeidere hjelper kjøper og selger gjennom oppgjørsprosessen. Eiendommen overføres til kjøper, og kjøpssumen overføres til selger. 

Gratis Verdivurdering av Proaktiv eiendomsmegling

Vil du selge boligen din, eller bare vite hva boligen din er verdt? Hos proaktiv får du gratis verdivurdering. Gratis verdivurdering er uforpliktende og inkluderer rådgivning fra en erfaren megler. 

Fyller du ut et skjema på deres nettsider, vil en megler kontakte deg og avtale tidspunktet for et møte. 

Hvorfor velge Proaktiv

Velger du en av deres meglere, har du valgt en eiendomsmeglerkjede som legger stor vekt på kvalitet. Du får en megler som er spesialist på eiendomsmegling i by og tettbefolkede områder. 

Deres prosess er grundig og bærer preg av høy kvalitet. De overlater ingenting til tilfeldighetene, og gjør sitt ytterste for at du skal få mest mulig for boligen din. 

Proaktiv - Kundeservice og kontakt

Dersom du lurer på noe, kan du ta kontakt med ditt nærmeste kontor. De har kontorer i Asker, Bergen, Holmestrand, Oslo, Stavanger, Sandnes, Voss, Ringerike og Trøndelag.

Kontaktinformasjon til ditt lokale kontor finner du på nettsidene til Proaktiv - under Kontorer helt til høyre i toppmenyen. 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.