Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Oslo sentrum

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Oslo sentrum

Kjente og seriøse meglere i Oslo sentrum

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Oslo sentrum. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Oslo sentrum
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Oslo sentrum så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Oslo sentrum er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Oslo sentrum?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Oslo sentrum

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Oslo Sentrum

På lik linje med resten av Oslo har sentrum opplevd en jevn vekst den siste tiden. Det er mange boliger som kjøpt og solgt året rundt. Det at man bor midt i sentrum er selvfølgelig noe mange ser på som et stort pluss. 

Videre er det flere som ønsker å bosette seg i sentrum, gjerne studenter og yngre mennesker. Boligprisene blir påvirket av dette og øker naturligvis. 

Eiendomsmegler Oslo sentrum

Har du en leilighet eller hus i Oslo sentrum som du skal selge, er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Det kan derfor være lurt å gjøre litt forberedelser før du tar et endelig valg.

At megleren kjenner til nabolaget ditt er en veldig viktig faktor, dette kan påvirke hva du faktisk får for boligen din. 

Videre er det viktig at du finner en hyggelig megler som du har god kjemi med. Det kan derfor være lurt å få flere meglere på befaring, deretter sammenligner du og velger den beste megleren. 

Om Oslo Sentrum

Sentrum er 1 av 15 bydeler i Oslo. Du finner bydelen midt i gryte. Med nærhet til butikker, aktiviteter og skoler. 

Her har man alt av kollektive forbindelser som tog, buss, trikk, og t-banen. Så du kan enkelt ta deg til og fra steder i byen og utenfor. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Oslo sentrum

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg