Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Østbyen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Østbyen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Østbyen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Østbyen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Østbyen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Østbyen

Denne bydelen har opplevd en god og stabil vekst med tanke på boligmarkedet de siste årene. Her blir det solgt flere boliger hvert år, samtidig som boligprisene stiger. I motsetning til mange andre steder i Norge har Østbyen sluppet større svingninger i boligmarkedet.

Med den sentrale beliggenheten er det flere som trekker hit. Du får både nærhet til byen, sjøen og naturen. For de som jobber i byen eller studerer er dette det perfekte stedet å bosette seg. Her finner man i tillegg alt fra leiligheter til rekkehus og enebolig. Så det bør ikke være så vanskelig å finne noe som passer de fleste.

Eiendomsmegler Østbyen

Med et aktivt boligmarked er det flere eiendomsmeglere som konkurrer om de samme kundene. EiendomsMegler 1 er nok en av de store meglerforetakene som man vil møte på som boligselger.

Har du en bolig i Østbyen som du skal selge, eller kanskje du bare trenger en verdivurdering? Uansett vil du trenge en megler. For å få mest ut av salget eller den riktigste verdivurderingen er det viktig at du finner den beste megleren i Østbyen.

For å finne den beste megleren bør du vært fall se på referanser, lokalkunnskaper og kjemi. Referanser kan hjelpe deg med å luke ut de meglerne som ikke er så flinke. Lokalkunnskaper er viktig dersom kjøperne har spørsmål om nabolaget så bør megleren kjenne det såpass godt at han kan gi gode svar.

Sist men ikke minst har vi kjemi, det vil si kjemien mellom deg og megleren. Har dere god kjemi vil selve prosessen bli mye lettere. Inviter gjerne meglerne hjem på befaring slik at du får et bedre inntrykk av hvem du bør velge.

Om Østbyen

Østbyen er en av fire bydeler i Trondheim by. Bydelen består av områdene Vikåsen, Jakobsli, Ranheim, Tyholt, Strindheim, Lade, Rosenborg, Nedre Elvehavn og Møllenberg.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer