Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nordstrand

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Nordstrand

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nordstrand så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nordstrand er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nordstrand?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet Nordstrand

Boligmarkedet på Nordstrand går godt. Det er flere som ønsker å bosette seg her, så med andre ord er det mange boliger som kjøpes og selges hvert år. Det at bydelen ligger så sentrumsnært i tillegg som det ligger i litt roligere omgivelser er nok to faktorer som spiller inn hos mange boligkjøpere.

Flere anser denne delen av byen som ett flott sted for barn til å vokse opp. Da de er litt utenfor suppen. Samtidig er det flere boligstrøk med hus, hvor trafikken ikke er like ille som innover i sentrum.

Eiendomsmegler Nordstrand

Med et aktivt boligmarked er det mange meglere som ser gode muligeter til å ta på seg oppdrag. Eie Eiendomsmegling, Privatmegleren og Krogsveen er få av mange meglere man vil møte på i denne bydelen.

Vurderer du å selge din bolig på Nordstrand? Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. 2 av de viktigste kriteriene er at megleren skal være godt kjent med nabolaget, det andre er at du skal ha god kjemi med megleren. Dette er viktig for både at prosessen skal gå så enkelt som mulig for deg.

Samtidig er det viktig at megleren har gode kjennskaper til området for salget sin del. Er du usikker kan du invitere flere meglere på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av hvem du skal velge for jobben.

Om Nordstrand

Nordstrand er en administrativ bydel i Oslo, som ligger i ytre by sør mellom E6 og Bunnefjorden og mellom Ekebergskråningen mot Kværnerdalen i Nord og Ljanselvdalen i sør. Bydelen er 16,9 km2 og består av 50.219 innbyggere.

I bydelen domineres det av småhus i skråningen som er vendt mot fjorden og på platået østenfor. På Lambertseter er det mye blokkbebyggelse helt i øst, det var Oslo sin første drabantby. Nordstrand har lite næringsvirksomhet, forretnings- og servicesenter finner man på Sæter og Lambertseter.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer