cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Narvikmeglern

Narvik Megler’n startet opp i 1996 og er regionens mest erfarne meglerforetak. De har kunden i fokus og er opptatt av at kunden skal ha tillit til dem. Siden de startet opp har de opparbeidet solid kompetanse på salg av boliger, noe som kommer både selger og kjøper til gode.

Per i dag arbeider det 3 ansatte på kontoret deres. Videre har de et samarbeid med Ofoten Midt-Troms Boligbyggerlag (OMT BBL) og Sparebanken Narvik. 

Gratis verdivurdering av Narvikmeglern 

Skal du selge boligen din? Da kan du ta kontakt i dag for å bestille en verdivurdering. 

Selge boligen?

Når du skal selge boligen din vil først en verdivurdering være relevant. Deretter vil du som selger få tilgang på mange aktivt kjøpere der Narvikmegleren «matcher» boligen din mot sitt register av interesserte kjøpere.

Under hele salgsprosessen er eiendomsmegleren der for å veilede og gjennomføre de formelle oppgavene. Du som selger kan altså føle deg trygg på at salgsprosessen skal gå så effektivt og godt som mulig, slik at du sitter igjen med mest mulig for boligen din.  

Kjøp bolig?

Inne på deres hjemmeside kan du søke etter boliger de har i registeret. For å enkelt få oversikt over relevante boliger for deg velger du boligtype, prisklasse, eierform og antall soverom.

For å beregne lån og skaffe finansieringsbevis kan du ta kontakt med Sparebanken Narvik. Har du funnet både bolig og ordnet med finansiering?

Da er det bare å fylle ut budskjemaet og sende inn. Drømmeboligen kan snart bli din. 

Finansiering til boligkjøpet

Narvikmeglern har et samarbeid med Sparebanken Narvik som kan hjelpe deg med finansiering til boligkjøpet.

Hos Sparebanken finner du mange dyktige rådgivere som kan veilede deg og du kan ta kontakt per tlf. på 76 91 11 00.

Om du ønsker å vite et estimert lånebeløp har de en lånekalkulator du kan prøve ut.

Narvikmeglern sitt budskjema

Fra og med 1 januar 2014 skal alle bud, aksept og avslag gis skriftlig til megler. Skriftlighet er oppfylt også med digitale løsninger. Inne på nettsiden finner du ders budskjema (kjøpetilbud) som skal fylles ut i sin helhet og sendes til megler per post, personlig oppmøte eller e-mail. Husk å legge ved legitimasjon.

Etter budrunde og kjøpskontrakt, står overtakelsesprotokollen for tur. Når overtakelsesprotokollen er signert har risikoen for eiendommen gått fra selger til kjøper. Før man underskriver prokollen er det viktig at begge parter går nøye gjennom boligen.

Dersom kjøper har kommentarer, kan dette noteres ned i protokollen. Dette kan være forhold som dårlig vasking, rydding eller annet. I et slikt tilfelle vil både selger og kjøper komme frem til en passende kompensasjon for forholdet. Deretter er det bare å signere. 

Hvorfor velge Narvikmeglern?

  • Lokalkjente meglere med erfaring i bransjen
  • 4,7 av 5 stjerner på Facebook anmeldelser
  • Hjelper deg med finansiering gjennom deres samarbeidspartner Sparebanken Narvik 

Kontakt

For å komme i kontakt med meglerhuset kan du bruke kontaktskjemaet på deres hjemmeside.

Alternativt kan du ringe de på tlf. 76 97 72 60, sende mail til [email protected] eller besøke de på adressen Kongens gate 44, 8514 Narvik. 
 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer