cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Morud og Partnere

Morud & Partnere var tidligere et av Oslos eldste eiendomsmeglerforetak. De startet opp i 1950 og flere generasjoner Morud drev firmaet som frittstående og partnerdrevet meglerkontor i 66 år. 

Dette endret seg i september 2016 da selskapet ble en del av Nordvik & Partners, som senere byttet navn til Nordvik & Partners Ullevål Stadion.  

Nordvik & Partners startet opp i 1989 og heter i dag kun Nordvik. De fronter at boligkjøp og boligsalg skal bli både enklere og bedre. De er eiendomsmeglerkjeden for deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre. 

Per i dag har de 15 kontorer som dekker hele Oslo, Asker og Bærum, Drammen, Romerike og Bodø. Totalt jobber mer enn 150 erfarne meglere for at du skal få den beste prisen for boligen din, samt finne din neste drømmebolig. 

Gratis verdivurdering av Morud og partnere

Ønsker du en verdivurdering av boligen din kan du sende mail direkte til [email protected] eller bruke kontaktskjema på deres nettside. 

De vil da ta kontakt med deg for en uforpliktende befaring og gi deg en kvalifisert verdivurdering. 

Verdivurdering er nyttig enten du skal selge boligen, refinansiere lånet eller rett og slett bare er nysgjerrig på hva den er verdt. 

Selg bolig

Det å selge en bolig handler ikke bare om lokalkunnskap, men også at eiendomsmegleren klarer å formidle ut hvor fantastisk akkurat ditt hjem er. En dyktig megler vet hvordan de skal nå ut til de potensielle kjøperne og virkelig få de til å se for seg hvordan det er å bo i akkurat ditt hjem. 

Nordvik eiendomsmeglere kan dette, og de er ekstra opptatt av å skape et hjem man kan være stolt av – uansett hvor det ligger. Ta kontakt i dag så hjelper en megler deg for veien til den beste prisen og en trygg salgsprosess.

Kjøp bolig

Om du er på jakt etter ditt nye hjem eller en fritidsbolig kan du ta kontakt med en av deres dyktige meglere. De vil lytte til dine behov og finne alternative boliger som passer din økonomi. 

Ta kontakt for en hyggelig boligprat i dag eller ta en titt på boliger som ligger ute for salg på deres nettside. 

Morud og partnere sitt budskjema 

Etter 1.1.2014 må alle bud gis skriftlig til megler. Dette gjelder også aksept og avslag. Under budrunden vil alle budgivere og selger bli fortløpende informert om status. 

Finansiering til boligkjøpet

Nordvik kan veilede deg til finansiering til boligkjøpet, men ta kontakt med din bank for å høre hva du kan låne. I tillegg bør du sjekke hva lånet vil koste deg. Husk at du må ha finansiering i orden før du kan delta på en budrunde. 

Hvorfor velge Morud og partnere?

  • Lang erfaring i bransjen der det nå i Nordvik er et fokus på et hjem. 
  • Et vel etablert selskap med mange kontorer og de er lett tilgjengelig. 
  • De arbeider for å gi deg den beste prisen på din bolig, samtidig som de hjelper deg å finne din nye drømmebolig. 
  • 4,4 av 5 stjerner på Facebook anmeldelser for Nordvik som helhet og 4,3 av 5 stjerner for Nordvik Ullevål. 

Morud og partnere – kontakt

For å ta kontakt med Nordvik Ullevål kan du ringe de på tlf. 230 06 560 eller sende mail til [email protected]

Deres adresse er Sognsveien 70B, 0855 Oslo. For å ta kontakt med de øvrige kontorene finner du kontaktinformasjon på Nordviks hjemmeside. 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.