Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Midtbyen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Midtbyen

Kjente og seriøse meglere i Midtbyen

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Midtbyen. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Midtbyen
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Midtbyen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Midtbyen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Midtbyen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Midtbyen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Midtbyen

Boligmarkedet i denne bydelen har hatt en god vekst de siste årene. Her selges det boliger året rundt, og prisene har hatt en sunn økning. Hovedvekten av boliger er leiligheter.

Grunnen til at flere ønsker å flytte hit er nok på grunn av at det ligger midt i byen. Her har man gode forutsetninger til å komme seg rundt i både by og natur. For de som jobber eller studerer sentralt er nok dette et fantastisk sted å bosette seg.

Eiendomsmegler Midtbyen

Som en følge av det aktive boligmarkedet er det flere meglere som konkurrer om de samme kundene. EiendomsMegler 1 er få av mange som selger boliger her. Fordelen med mange meglere er at du kan være sikker på at du finner en flink megler til en god pris.

Har du en bolig i Midtbyen som du skal selge er det veldig viktig å finne den beste megleren for jobben. Sett gjerne opp en liste over faktorer som er viktig for deg. Er du usikker på hva du bør se på bør du tenke på referanser, pris og lokalkunnskaper. Referanser er veldig viktig, da du kan luke ut de dårlige meglerne.

Pris er også en viktig faktor for de fleste, men husk at det kan være lurt å ikke kun gå etter det billigste da ofte de flinke meglerne er dyrere. Til slutt er det veldig viktig at megleren har gode lokalkunnskaper. Da kan han svare på de potensielle kjøperne sine spørsmål, samtidig som han kanskje har kontakt med noen interesserte kjøpere. Inviter gjerne meglerne på befaring slik at du finner den megleren som passer best for deg.

Om Midtbyen

Trondheims historiske og nåværende sentrumsområde er Midtbyen. Bydelen grenser til Skansen og Ila i vest, Kanalhavnen i nord, og Nidelva i øst og sør. Nidaros ble grunnlagt i dette området, og siden den tiden har byen vokst mer og mer utover.

I Midtbyen finner man flere historiske bygninger, dette er og byen sin underholdning- og kultursentrum. Etter bybranen i 1681 ble bydelen totalt endret, fordi de fleste bygningene gikk tapt. Det var da Johan Caspar de Cicgignon som fikk i oppgave å lage en ny byplan. Denne ser man fortsatt preg etter i dag.

Bydelen sin hovedgate er Munkegata. Her finner du Katedralskolen og Trondheim rådhus. På toget krysser man Kongens gate, her finner vi Trondheim gamle rådhus, Sommergården, Frimurerlogoen og Vår Frue kirke. Andre viktige gater i bydelen er Fjordgata, Nordre gate, Erling Skakkes gate, Olav Tryggvasons gate og den viktige gjennomfartsåra Prinsens gate.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Midtbyen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg