cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Midtbyen

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Midtbyen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Midtbyen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Midtbyen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Midtbyen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Midtbyen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Midtbyen

Boligmarkedet i denne bydelen har hatt en god vekst de siste årene. Her selges det boliger året rundt, og prisene har hatt en sunn økning. Hovedvekten av boliger er leiligheter.

Grunnen til at flere ønsker å flytte hit er nok på grunn av at det ligger midt i byen. Her har man gode forutsetninger til å komme seg rundt i både by og natur. For de som jobber eller studerer sentralt er nok dette et fantastisk sted å bosette seg.

Eiendomsmegler Midtbyen

Som en følge av det aktive boligmarkedet er det flere meglere som konkurrer om de samme kundene. EiendomsMegler 1 er få av mange som selger boliger her. Fordelen med mange meglere er at du kan være sikker på at du finner en flink megler til en god pris.

Har du en bolig i Midtbyen som du skal selge er det veldig viktig å finne den beste megleren for jobben. Sett gjerne opp en liste over faktorer som er viktig for deg. Er du usikker på hva du bør se på bør du tenke på referanser, pris og lokalkunnskaper. Referanser er veldig viktig, da du kan luke ut de dårlige meglerne.

Pris er også en viktig faktor for de fleste, men husk at det kan være lurt å ikke kun gå etter det billigste da ofte de flinke meglerne er dyrere. Til slutt er det veldig viktig at megleren har gode lokalkunnskaper. Da kan han svare på de potensielle kjøperne sine spørsmål, samtidig som han kanskje har kontakt med noen interesserte kjøpere. Inviter gjerne meglerne på befaring slik at du finner den megleren som passer best for deg.

Om Midtbyen

Trondheims historiske og nåværende sentrumsområde er Midtbyen. Bydelen grenser til Skansen og Ila i vest, Kanalhavnen i nord, og Nidelva i øst og sør. Nidaros ble grunnlagt i dette området, og siden den tiden har byen vokst mer og mer utover.

I Midtbyen finner man flere historiske bygninger, dette er og byen sin underholdning- og kultursentrum. Etter bybranen i 1681 ble bydelen totalt endret, fordi de fleste bygningene gikk tapt. Det var da Johan Caspar de Cicgignon som fikk i oppgave å lage en ny byplan. Denne ser man fortsatt preg etter i dag.

Bydelen sin hovedgate er Munkegata. Her finner du Katedralskolen og Trondheim rådhus. På toget krysser man Kongens gate, her finner vi Trondheim gamle rådhus, Sommergården, Frimurerlogoen og Vår Frue kirke. Andre viktige gater i bydelen er Fjordgata, Nordre gate, Erling Skakkes gate, Olav Tryggvasons gate og den viktige gjennomfartsåra Prinsens gate.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer