cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Meglerhuset Lea og Partnere

De ble i 2016 Haugesunds første digitale eiendomsmegler. De har dyktige og erfarne meglere med stor salgskompetanse. I tillegg har de advokater og jurister som støtter teamet. 

Oppgjør under boligkjøp og boligsalg blir håndtert av deres erfarne medarbeidere i Oppgjørspartner AS. Videre tilbyr de finansiering via Handelsbanken.  

Selskapet har hovedkontor i Haugesund og avdelingskontor i Årkehamn på Karmøy. 

Eiendomsmeglerne driver med både fastbosted i Norge og ferieboliger på solkysten i Spania. Du finner boliger i områdene Bømlo, Haugesund, Karmøy, Suldal, Sveio, Tysvær, Vindafjord og Vinje. 

Videre driver de også innen boligtomt, næringsbygg, landbrukseiendom og kontorlokaler. 

Kjøp av bolig

Skal du kjøpe bolig? Da kan Lea og partnere hjelpe deg til å finne drømmeboligen din. De bistår med kjøpsmekling, altså generell rådgivning om kjøpsprosessen.

I tillegg gir de gratis sakvurdering dersom det har oppstått uforutsette problemer etter overtakelsen. Dette er gjennom samarbeidet med advokatfirmaet Eurojuris Haugesund. 

Sist, men ikke minst, så får du et uforpliktende tilbud om finansiering fra Handelsbanken der boliglånet er gebyrfritt for etablering. 

Utleie og salg av bolig med Meglerhuset Lea og Partnere

Som boligeier kan du få hjelp til både utleie av fast eiendom og alle tjenester innen salg. De har gjort salgsprosessen smartere fordi digitalisering har endret meglerbransjen. 

I tillegg er de et kostnadseffektivt selskap med høy kundeservice der de alltid er tilgjengelig for kunder via sosiale medier. 

Gratis verdivurdering av meglerhuset lea og partnere

Ønsker du en verdivurdering av boligen din? Da kan du ta kontakt for en uforpliktende prat og befaring. 

Videre tilbyr Lea og Partnere en pris på hele salget. Er det ikke noe salg er det heller ingen kostnad. Det vil videre ikke forekomme tillegg slik at du ikke skal få noen overraskelser. Dette er et selskap det er lett å forholde seg til med andre ord. 

Meglerhuset lea og partnere sitt budskjema

Fra og med 1.1.2014 ble det pålagt at under budrunden skal alle bud, aksept og avslag leveres skriftlig. Alt dette foregår digitalt da selskapet er en digital eiendomsmegler. 

Når et bud er akseptert er det gjort en bindende avtale. Da gjenstår bare kontraktskriving og overtakelsesprotokollen. 

Overtakelsesprotokollen skal underskrives av både selger og kjøper på overtakelsesdagen. Her bekrefter begge at man har gått nøye gjennom boligen. 

Har kjøper kommentarer kan dette føres ned. Eksempelvis dersom det er gjort en dårlig jobb med utvasken. Da vil man samme bli enig om en passende kompensasjon for dette. 

Hvorfor velge Meglerhuset Lea og partnere?

  • 4,8 stjerner av 5 på anmeldelser på Facebook
  • Ingen salg – ingen kostnad. 
  • Tilbyr rådgivning, megling, hjelp til utleie, advokattjenester og finansiering. 
  • God erfaring i deres markedsområde. 

Kontakt og kundeservice

For å komme i kontakt med Meglerhuset kan du bruke deres kontaktskjema online på meglerlea.no/kontakt. Du kan også ringe de på 52 70 36 00, sende mail til [email protected] eller besøke de i Haraldsgata 90, 3 etg. 

Ønsker du å ringe eller sende de direkte mail finner du oversikt over alle eiendomsmeglere på samme side. I tillegg kan du ta direkte kontakt med de som jobber med bank/finansiering og oppgjør. 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.