Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Madla

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Madla

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Madla så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Madla er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Madla?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet på Madla

I likhet med Stavanger hadde Madla sitt boligmarked en utfordrende periode etter oljekrisen. I dag har det blitt mye bedre, men ikke på langt nær så bra som det en gnag var. På den positive siden selges det boliger året rundt, og man ser en økning i boligprisne.

I denne bydelen finner man flott villaer, og småhusbebyggelse. Det er et veldig populært sted å bosette seg. Noe som presser prisene videre opp. Med en god kombinasjon av natur, nærhet til byen og flott boliger er det mange som flytter hit.

Eiendomsmegler Madla

Med et aktivt boligmarked hvor det selges boliger ofte, følger det naturligvis med mange meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Eiendomsmegler 1 er nok en av de store meglerforetakene man møter på ved et boligsalg her.

Skal du selge boligen din i Madla eller av en annen grunn trenger hjelp fra en eiendomsmegler? Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Det er spesielt to faktorer som spiller en viktig rolle her. Det er at du finner en megler som kjenner nabolaget ditt godt, og en megler som du har god kjemi med. Dette har både noe å si for salgsresultatet og en enklere salgsprosess.

Om Madla

Madla er en bydel som ligger i Stavanger kommune. Du finner Madla mellom Hålandsvatnet og Hafrsfjord, bydelen har omtrent 21.130 innbyggere. Bydelen er et typisk jærsk lavland, med byutviklingen som har vært er det dyrkede landet redusert betydelig.

I hovedsak finner man småhusbebyggelse på Madla. Du finner også KNM Harald Haarfagre i Madla, dette er en felles rekruttskole for de fleste som er utskrevet til Luftforsvaret, rekruttskole for Sjøforsvaret og enkelte lærlinger som skal stille til tjeneste i Hæren. Madlaleiren er faktisk den største militære rekruttskolen i Norge.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer