Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lerkendal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Lerkendal

Kjente og seriøse meglere i Lerkendal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Lerkendal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Lerkendal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lerkendal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lerkendal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lerkendal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lerkendal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lerkendal

Boligmarkedet i denne bydelen har opplevd en stabil vekst de siste årene. Flere boliger blir solgt hvert år, og som følge av det stiger boligprisene. Noen ganger kan det ta litt tid å få solgt en bolig, derfor anbefaler meglerne at du legger den ut for salg med en gang.

Bydelen ligger veldig sentrumsnært, og det er flere som er interesserte i bo her. Særlig studenter og andre som må inn til byen i forbindelse med jobb og studier. Man finner både hus, leiligheter og eneboliger. Så her kan bo uansett størrelse på husholdningen.

Eiendomsmegler Lerkendal

Med et aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. EiendomsMegler 1 er et av de største meglerforetakene man kommer til å møte på ved boligsalg.

Trenger du en verdivurdering eller skal du selge boligen din i Lerkendal? Da er vet viktig at du får hjelp fra den beste megleren. Når du skal finne en megler er det flere faktorer som du bør se etter.

Lokalkunnskap er veldig viktig. Om boligen din ligger i Lerkendal er det viktig at megleren kjenner til dette området og ikke bare Åsvang. Han bør kunne svare på spørsmål som potensielle kunder har. Samtidig så har han kanskje kontakt med noen potensielle kunder som er interessert i en bolig i ditt område.

Husk også å finn en megler som du har god kjemi med, dette vil forenkle prosessen betraktelig. Inviter derfor meglerne på befaring slik at du kan få et bedre inntrykk av alle meglerne.

Om Lerkendal

Lerkendal er en bydel i Trondheim kommune. I 2005 ble det endringer, så bydelen består derfor av disse områdene i dag: Sjetnmarka, Åsvang, Moholt, Gløshaugen, Flatåsen, Risvollan, Nardo og Lerkendal.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lerkendal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg