cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Jenssen & Bolle

Er et selvstendig meglerfirma og ble etablert høsten 1999. Selskapet startet først da Johnny Bolle etablerte Narviks aller første profesjonelle eiendomsmegler kontor i 1996. 

Han er i dag daglig leder, mens Jostein Jenssen ble ansatt som megler i firmaet i 2001 og senere ble medeier i firmaet. Ettersom selskapet er selvstendig har de full frihet til å samarbeide med ulike aktører i markedet, noe som kommer kundene til gode. 

Deres kontor er plassert midt i Narviks hovedgate som gir både synlighet i markedet og god nærhet. Med en målrettet visjon, lang markedskunnskap og dyktige ansatte er selskapet i dag nr.1 megler i sitt markedsområde. 

Deres visjon er å bli den anbefalte megleren i Narvik og omegn. For å komme dit består selskapet i dag av 5 heltidsansatte som har sold erfaring fra megling av eiendom. 

I tillegg har de både ekstern og intern opplæring som gjør at meglerne holder seg kontinuerlig oppdatert i bransjen. De står for at god kunnskap, erfaring og den beste kundebehandlingen er veien å gå for konkurransefortrinn.

Inne på deres nettside finner du en rekke tips til både deg som er kjøper og deg som er selger av bolig. Salg av bolig er «livets største handel» ifølge meglerforetaket. Nettopp derfor sikrer de gode medarbeidere som hjelper deg gjennom hele salgsprosessen. 

Verdivurdering av Jenssen & bolle

Ønsker du en uforpliktende samtale om dine salgsplaner er det bare å ta kontakt. Sammen finner dere et tidspunkt som passer for deg. 

Videre blir det avtalt en kontrakt med en tidsplan som passer deg best. Det vil si at uansett om du ønsker en rask igangsettelse eller trenger lenger tid på deg så avtales det deretter. Du får da en megler som har ansvar for din bolig, men denne megleren vil samarbeide med sine kollegaer. 

Ved å samarbeide med flere får du et helt salgsteam som kobler aktuelle interesserte kjøpere mot din bolig. 

Jenssen & bolle sitt budskjema

Etter de nye reglene fra 1.1.2014 skal alle bud, aksept og avslag avgis skriftlig. Etter at et bud er akseptert er det gjort en bindende avtale. Da går man videre til kontraktskriving og deretter overtakelse. 

Under overtakelsen skal en overtakelsesprotokoll underskrives av både kjøper og selger. Ved å signere bekrefter man at begge parter har gått grundig gjennom hele boligen. 

I tillegg er det en bekreftelse på at man er innforstått med boligens stand. Boligkjøper kan her komme med kommentarer som noteres ned i overtakelsesprotokollen. Dette kan være slik som misnøye av vasking, rydding eller andre forhold. I slike tilfeller vil man avtale en kompensasjon for forholdende. 

Hvorfor velge Jenssen & Bolle?

  • Nr. 1 i sitt markedsområde
  • «Ingen salg – ingen kostnad». Klarer de ikke å selge boligen til en pris du er fornøyd med, ja da slipper du å betale. Velger du Jenssen og Bolle er du sikret absolutt «beste salgspris». 
  • Veiledning og service gjennom hele salgsprosessen.
  • Du har en megler å forholde deg til, men det står et helt salgsteam bak. De sørger for å koble interesserte kunder fra alle meglere i bedriften slik at boligen din blir solgt til en pris du er fornøyd med. 

Kontakt 

For å komme i kontakt med meglerkontoret kan du ringe de på tlf. 76 95 79 50, sende mail til [email protected] eller bruke kontaktskjema på deres hjemmeside. 

Ønsker du personlig oppmøte er deres adresse Kongens gate 34, 8503 Narvik. 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.