Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hundvåg

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Hundvåg

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hundvåg så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hundvåg er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hundvåg?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hundvåg

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hundvåg

I likhet med resten av bydelene i Stavanger har Hundvåg også hatt en del utfordringer når det kommer til boligmarkedet. Oljekrisen i 2015 traff hardt. Siden den tid har boligprisene og aktiviteten begynt å øke. Men det er ikke på nærhet av hva det en gang var.

Boligmarkedet som sagt aktivt i dag, flere selger og kjøper boliger her hvert år. Med kort avstand til byen, samtidig som man bor på en øy i sjøen er nok noe som virker positivt inn for mange. Mens andre kanskje kan se negativt på det ved at det er mer værutsatt.

Mange som flytter hit er småbarnsfamilier som ønsker at barna skal vokse opp i mer rolige omgivelser med gode naturmuligheter.

Eiendomsmeglere Hundvåg

Med et aktivt boligmarked er det naturligvis flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. EiendomsMegler 1 er nok en man møter på ved et boligsalg ute på øyen.

Vurderer du å selge boligen din på Hundvåg? Da er det viktig at du finner rett eiendomsmegler. Selv om Hundvåg ikke er det største stedet er det viktig at du finner en megler som kjenner området godt. Vi hjelper deg med å innhente tilbud og komme i kontakt med meglere som kjenner ditt området.

Før du tar et valg anbefaler vi at du får flere meglere hjem på befaring. Da vil du fort få en oppfatning av hvilken megler du har best kjemi med. Da vil du enkelt kunne sammenligne dine opplevelser av meglerne og tilbudene, deretter kan du velge den beste eiendomsmegleren.

Om Hundvåg

Hundvåg er en øy og bydel i Stavanger, som ligger nord for bysenteret. Øyen har omtrent 9.693 innbyggere og er 4,7 km2. Øyen er flat og har for det meste en bymessig bebyggelse som blir en del av Sandnes/Stavanger tettsted.

Hundvåg henger sammen med Buøy, her er det en broforbindelse med Stavanger by over Buøy og noen andre mindre øyer. Det drives fortsatt med litt jordbruk på Hundvåg.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.