Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Hjem Eiendomsmegling

Er et meglerfirma med markedsfokus i Tromsø. Selskapet er lokalt og eiendomsmeglerne her har godt lokal erfaring og kunnskap om Tromsøya, Tromsdalen med fastlandets, Kvaløya og alle områder rundt Tromsø.

Hjem eiendomsmegling AS ble etablert i 2012 og i dag jobber det 7 kunnskapsrike meglere i selskapet. 

Gratis verdivurdering av Hjem eiendomsmegling 

Ta kontakt for en uforpliktende verdivurdering av boligen og en boligprat. 

Selge bolig 

Med en megler fra Hjem eiendomsmegling vil du være trygg under hele salgsprosessen. Her arbeider dyktige eiendomsmeglere med lokal erfaring og kunnskap.

De er et salgskraftig og selvstendig meglerkontor med mange års erfaring fra meglerne som jobber der. Meglerne er alltid klare for nye oppdrag og har fått svært mange gode tilbakemeldinger.  

Flere av deres meglere ligger på toppen for flest kundeomtaler eiendomsmeglerguiden.no. Blant annet Espen Richardsen som har fått 99% 5 av 5 stjerner. 

Kjøpe bolig 

Ser du etter ditt nye drømmehjem? Da kan du gå inn på deres nettside for å se hvilke boliger som ligger ute.

Ta gjerne kontakt med en megler også så vil han eller hun introdusere deg for boliger som passer dine krav og ønsker. De har flere ulike eiendomstyper ut for salg.

Uansett om du er på jakt etter enebolig, leilighet, rekkehus, tomannsbolig eller tomt hjelper de deg å finne det du leter etter. 

Finansiering til boligkjøpet

Ta kontakt med din bank for å ordne finansiering til boligkjøpet. Husk at før du kan by på en bolig skal finansiering være i orden. Dersom du skal både selge og kjøpe samtidig kan du høre om du kan få mellomfinansiering. 

Hjem eiendomsmegling sitt budskjema

Fra og med 1.januar 2014 har det blitt pliktig at alle bud, aksept og avslag skal gis skriftlig til megler. Skriftlighet er oppfylt også med digitale løsninger. 

Etter at budrunden er over og kjøpskontrakt er ordnet, står overtakelse for tur. Under overtakelsen skal overtakelsesprotokollen signeres. Denne bekrefter at selger og kjøper har gått nøye gjennom boligen.

Dersom kjøper har kommentarer, kan dette noteres ned i protokollen.  Dette kan være slik som misnøye ved vasking, rydding eller andre forhold. I slike tilfeller kommer begge parter til enighet om en passende kompensasjon.

Når protokollen er underskrevet har risikoen for eiendommen gått fra selger til kjøper. 

Hvorfor velge Hjem eiendomsmegling?

  • 4,7 av 5 stjerner på anmeldelser på Facebook. 
  • Lang erfaring i bransjen selv om selskapet ble etablert i 2012. 
  • Solid lokal kunnskap og erfaring.
  • Gode tilbakemeldinger og fornøyde kunder.

Kontakt 

For å ta kontakt med meglerhuset kan du ringe de på tlf. 900 66 700 eller sende mail til [email protected]. Inne på deres hjemmeside kan du også ta kontakt gjennom deres kontaktskjema.

Du finner deres lokaler på følgende adresse: Grønnegata 40, Tromsø. 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.