cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hillevåg

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Hillevåg

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hillevåg så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hillevåg er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hillevåg?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hillevåg

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hillevåg

Boligmarkedet i Hillevåg har på lik linje som de andre hatt en tøff utvikling siden 2015. Man kan se at boligprisene har gått opp og ned, med andre ord har markedet vært tøft. Siden boligmarkedet lå på bunn har markedet sakte men sikker økt. Det er flere boliger som blir solgt, og flere interesserte kjøper. Noe som driver prisene oppover.

En god kombinasjon av nærhet til sjøen, byen og naturen trekker flere interesserte. Man får både i pose og sekk ved å bosette seg her. Mange ser også på det som et flott sted for barn å vokse opp.

Eiendomsmegler Hillevåg

Med et boligmarked i bevegelse er det flere eiendomsmeglere som konkurrer om de samme oppdragene. Eiendomsmegler 1 og Krogsveen er blant dem. På den positive siden har du flere meglere å velge mellom, med andre ord er sannsynligheten stor for at du finner den beste megleren for jobben.

Uansett hvor i Stavanger du skal selge er det viktig at du finner den beste megleren. Har du en bolig på Hillevåg som du vurderer å selge, er det viktig at du finner en megler som er godt kjent i denne bydelen, og spesielt godt kjent i ditt nabolag. Dette kan ha stor betydning for hvor mye du faktisk får for din bolig.

En annen ting som er viktig er kjemien mellom deg og megleren. Finner du en megler du har god kjemi med vil selve prosessen gå mye lettere. Før du tar et endelig valg kan det være lurt å invitere flere meglere hjem på befaring. Da vil du fort kunne sammenligne de forskjellige, og velge den rette megleren for deg.

Om Hillevåg

Hillevåg er en bydel som man finner i Stavanger. Bydelen ligger sør for bysenteret. Hillevåg finner du ved Hillevågen i Gandsfjorden og strekker seg sørover lags fjorden til Vaulen og vest mot Ullandhaug og Tjensvoll. Bydelen Hillevåg har omtrent 19.582 innbyggere, de eldste byggene finner man langs fjorden.

I bydelen finner man også en del større boligområder som ble bygd i 1950-årene og senere. Langs fjorden finner man en del industrivirksomhet, dette er særlig langs øst. Store deler av Universitetet i Stavanger finner man ved Ullanhaug, det samme gjelder Oljedirektoratet. I Vålandskåringen som ligger lengst nord i bydelen finner man Stavanger Universitetssykehus.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer