Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Herøya

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Herøya

Kjente og seriøse meglere i Herøya

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Herøya. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Herøya
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Herøya så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Herøya er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Herøya?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Herøya

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Herøya

De siste årene har #Boligmarkedet i Porsgrunn blitt veldig aktivt og økt en god del. Det er ofte boliger ute for salg, og omløpet er stort.

Herøya ligger ikke langt unna sentrum av Porsgrunn. Og er lokalisert mellom Oslo og Kristiansand. Med gode togforbindelser er det enkelt for pendlere å komme seg frem og tilbake fra de større byene.

I tillegg til å bo sentralt har man også god tilgang på flott natur. Det er med andre ord et flott sted for de som ønsker litt rolige omgivelser, samtidig som de har god tilgang til de større byene.

Eiendomsmegler Herøya

Har du en leilighet eller et hus i Herøya som du vurderer å selge? Da er det viktig at du finner den beste eiendomsmegleren til å gjennomføre salget.

Sett gjerne opp en liste med dine viktigste kriterier for hva du ser etter når det kommer til en eiendomsmegler. Er du usikker bør du vært fall ta med kjemi, lokalkunnskaper og referanser. Er kjemien mellom deg og megleren god, vil selve prosessen gå mye lettere.

Lokalkunnskaper er noe som er veldig viktig, da dette kan gi deg enda flere potensielle kjøpere. Om en megler har solgt i området ditt før er sannsynligheten stor for at han har kontakt med noen som er interessert i bolig i ditt nabolag.

Sist men ikke minst er referanser viktig å sjekke, da du kan få luket ut meglerne som ikke er like bra. Bruk gjerne litt tid på dette slik at du finner den beste megleren for jobben.

Om Herøya

Det er hovedvekt på eneboliger og villaer, men man finner også rekkehusbebyggelse. Mange av disse bygningene stammer fra 30-50 tallet.

Bydelen er lokalisert sørvest for sentrum av Porsgrunn. Her finner man både boligområder og Herøa industripark. Det er gode tur og leke muligheter, tilbudet for barn er med andre ord stort. Flere barnefamilier kan nyte godt av godene her.

Man finner barneskole, to barnehager, legesenter, kirke og misjonærkirke. I tillegg til dette er det matbutikker, post, pizzautsalg, frisør, treningssenter og idrettsforeninger.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Herøya

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg