Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Heimdal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Heimdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Heimdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Heimdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Heimdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Heimdal

Boligmarkedet her er veldig aktivt. De siste årene har det blitt solgt mange boliger året rundt. Som følge av dette stiger også boligprisene. I motsetning til andre steder i landet har Trondheim hatt en jevn vekst uten vesentlige svingninger.

Mange av de interesserte velger å bosette seg i denne bydelen på grunn av nærheten til natur og byliv. Her finner man boliger til alle sin smak, både leiligheter, eneboliger og rekkehus. Så her kan både parr, single og barnefamilier finne seg passende boliger.

Eiendomsmegler Heimdal

Med et aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. EiendomsMegler 1 og Aktiv Eiendom er to av flere som man kan velge mellom. Med så mange meglere å velge mellom er sannsynligheten stor for at man finner en flink megler.

Enten du skal selge boligen din Heimdal eller kun ønsker en verdivurdering vil du trenge en eiendomsmegler. Da er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Sett opp et liste over hva som er viktig for deg. Er du usikker bør du se på referanser, pris og lokalkunnskaper. Dette er tre viktige faktorer ved valg av en megler.

Inviter gjerne flere meglere hjem slik at du får et bedre inntrykk av hver og en av dem. Er du usikker på hvordan du skal komme i kontakt med en megler fra Heimdal er du velkommen til å benytte deg av vårt skjema. Da vil du bli kontaktet av de valgte meglerne innen kort tid.

Om Heimdal

Trondheim består av fire forskjellige bydeler. Heimdal er en av disse. Bydelen ble opprettet i 2005 som en administrativ enhet, og er en av de største bydelene til Trondheim. Heimdal består av Heimdal, Byneset, Tiller, Kattem, Kolstad, Saupstad og Klett. I dag ligger det på omtrent 70.000 innbyggere som er bosatt i denne bydelen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer