cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Grorud

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Grorud

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Grorud så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Grorud er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Grorud?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Grorud

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Grorud

På lik linje med resten av hovedstaden har også Grorud opplevd en enorm vekst i boligmarkedet. Her selges det mange boliger året rundt. Men den siste tiden har det flatet litt ut til ett mer sundt boligmarked uten de elleville budrundene som Oslo har opplevd før.

På grunn av nærheten til marka får man gode naturmuligheter for de som friluftsmennesker, samtidig som man har kort avstand inn til byen. Dette er nok kanskje de to viktigste faktorene til at folk trekker til bydelen.

En annen trend man har sett, er at flere familier som skal etablere seg flytter gjerne ut hit. Mange ser på området som mer barnevennlig enn mitt i byen. Som et pluss har man ikke lang vei ned, enten om det er for det sosiale eller arbeid.

Eiendomsmegler Grorud

Med et boligmarked i god bevegelse er det naturligvis flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. EiendomsMegler 1, Krogsveen og Aktiv Eiendomsmegling er få av mange som opererer i området.

Vurderer du å selge boligen din i Grorud er det viktig at du finner den beste megleren til å utføre salget. Selv om Grorud er den minste bydelen i Oslo bør du fremdeles finne en megler som kjenner ditt nabolag godt.

Det er også viktig at du finner en megler du har god kjemi med. Da vil salgsprosessen gå mye lettere. Om du ikke har tid eller energi til å kontakte flere meglere kan vi hjelpe deg med kun ett skjema. Da vil du innen kort tid motta tilbud fra flere meglere.

Om Grorud

Grorud er en bydel i Oslo som ble opprettet ved bydelsreformen i 2004. Da var det en sammenslåing av Romsås og Grorud som var to bydeler før. Nå er Grorud 7,0 km2 og består av 27.339 innbyggere. Det vil si at Grorud er den minste bydelen i Oslo, regnet etter folketall.

Grorud finner du på Østkanten i Oslo, med grense til Alnaelven som renner igjennom Groruddalen og til Lillomarka. I bydelen finner du Romsås, Kalbakken, Ammerud, Rødtvet og Nordtvet. Selv om Grorud er litt unna bykjernen har man et godt utvalg mellom busser, T-bane og Riksvei 4. Noe som gjør bydelen attraktiv for både folk som er i etableringsfasen og studenter.

Ønsker du å bo et sted hvor det er rimeligere men samtid urbant er dette er perfekt sted. Siden 2009 har Boligprisene i Grorud økt jevnt og trutt, i likhet med resten av Oslo. Uansett om du skulle lete etter ett stort eller lite meglerkontor, vil du kunne finne den beste megleren som gir deg mest mulig for dine penger.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer