Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Grorud

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Grorud

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Grorud så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Grorud er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Grorud?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Grorud

På lik linje med resten av hovedstaden har også Grorud opplevd en enorm vekst i boligmarkedet. Her selges det mange boliger året rundt. Men den siste tiden har det flatet litt ut til ett mer sundt boligmarked uten de elleville budrundene som Oslo har opplevd før.

På grunn av nærheten til marka får man gode naturmuligheter for de som friluftsmennesker, samtidig som man har kort avstand inn til byen. Dette er nok kanskje de to viktigste faktorene til at folk trekker til bydelen.

En annen trend man har sett, er at flere familier som skal etablere seg flytter gjerne ut hit. Mange ser på området som mer barnevennlig enn mitt i byen. Som et pluss har man ikke lang vei ned, enten om det er for det sosiale eller arbeid.

Eiendomsmegler Grorud

Med et boligmarked i god bevegelse er det naturligvis flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. EiendomsMegler 1, Krogsveen og Aktiv Eiendomsmegling er få av mange som opererer i området.

Vurderer du å selge boligen din i Grorud er det viktig at du finner den beste megleren til å utføre salget. Selv om Grorud er den minste bydelen i Oslo bør du fremdeles finne en megler som kjenner ditt nabolag godt.

Det er også viktig at du finner en megler du har god kjemi med. Da vil salgsprosessen gå mye lettere. Om du ikke har tid eller energi til å kontakte flere meglere kan vi hjelpe deg med kun ett skjema. Da vil du innen kort tid motta tilbud fra flere meglere.

Om Grorud

Grorud er en bydel i Oslo som ble opprettet ved bydelsreformen i 2004. Da var det en sammenslåing av Romsås og Grorud som var to bydeler før. Nå er Grorud 7,0 km2 og består av 27.339 innbyggere. Det vil si at Grorud er den minste bydelen i Oslo, regnet etter folketall.

Grorud finner du på Østkanten i Oslo, med grense til Alnaelven som renner igjennom Groruddalen og til Lillomarka. I bydelen finner du Romsås, Kalbakken, Ammerud, Rødtvet og Nordtvet. Selv om Grorud er litt unna bykjernen har man et godt utvalg mellom busser, T-bane og Riksvei 4. Noe som gjør bydelen attraktiv for både folk som er i etableringsfasen og studenter.

Ønsker du å bo et sted hvor det er rimeligere men samtid urbant er dette er perfekt sted. Siden 2009 har Boligprisene i Grorud økt jevnt og trutt, i likhet med resten av Oslo. Uansett om du skulle lete etter ett stort eller lite meglerkontor, vil du kunne finne den beste megleren som gir deg mest mulig for dine penger.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer