cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Garanti Eiendomsmegling

De har hovedkontor i Oslo og totalt 20 kontorer som er fordelt rundt om i  landet. Det er i hovedsak de lokale boligbyggerlagene som eier Garanti sine eiendomsmeglerkontor. Derfor har kjeden også en lokal profil.

De har vært blant de seks største eiendomsmeglerkjedene i Norge de siste årene, og omsatte 4200 eiendommer i 2011. 

Garanti har kontorer i Alta, Asker, Bergen, Drammen, Florø, Førde, Hammerfest, Harstad, Indre Sogn, Kirkenes, Kristiansund, Molde, Moss, Sunndal og Tromsø. 

Meglerne er godt kjent med hva som er unikt for de forskjellige lokalområdene, og kan vise til svært gode lokalkunnskaper. Dette er en av de viktigste forutsetningene når du velger megler, og sørger for at du får den best mulige hjelpen ved et boligsalg. 

Selge bolig?

Garanti tilbyr en fullverdig pakke til kunder som selger boligen sin med en av deres meglere. Megleren tar seg av hele prosessen fra start til mål, noe som gjør at du kan lene deg tilbake og være trygg på at salgsprosessen er i de beste hender. 

Full pakke inkluderer befaring av boligen, verdivurdering, innhenting og kontroll av opplysninger for salgsoppgaven og produksjon av denne.

Garanti Digital

Garanti Digital er et markedsføringprodukt som er bygget på en av Norges mest avanserte platform. Dette produktet hjelper deg med å nå ut til relevante og potensielle kjøpere på digitale og sosiale medier. 

Produktet gir deg som kunde mange muligheter, og sammen med megler kan du gå igjennom og vurdere hva som er best mulig fremgangsmåte for din bolig. 

På nettsidene til Garanti, kan du også lese 10 tips som gir deg bedre pris for boligen din. 

10 tips som gir deg bedre pris for boligen din

  1. Førsteinntrykket: Førsteinntrykket er svært viktig, sørg for at boligen fremstår som ren, ryddig, lys og luftig. 
  2. Fiks småting og fullfør prosjekter: Boligen bør fremstå som gjennomført. Fiks uferdige prosjekter og reparer småting som dryppende kraner, løse ledninger, rotete skap og halvferdige malejobber. 
  3. Maling: Den mest nøytrale fargen er hvit, og det hjelper også å bedre inntrykket av bolige. Hvite vegger gjør at boligen fremstår som renere, lysere og større. Ikke alle er like glade i knallfarger, og i dag vil de fleste ha hvite og lyse rom. 
  4. Rene vinduer: Skitne vinduer gir et dårlig inntrykk, gå over vinduene i boligen, og sørg for at gardiner også er rene. 
  5. Ryddig kjøkken: Rydd vekk alt som ikke trenger å være på kjøkkenet, og pynt gjerne med en fin blomsterbukett.
  6. Et tiltalende bad: Vask badet og kjøp håndklær i matchende farger. 
  7. Boligstylist: Ansetter du en ekspert på området kan du være sikker på at boligen blir vist frem fra sin beste sider. Mange velger å bruke boligstylist i håp om at det kan presse opp prisen på boligen.
  8. Familiebilder: Ikke la for mange bilder stå fremme på visningen. Folk er interessert i boligen, ikke i familien din. 
  9. Uteområdet: Er uteområdet fint, gir det et bedre helhetsinntrykk av boligen. Rydd litt i hagen og pynt inngangspartiet.
  10. Få dyrepass på visningsdagen: Ikke alle er like glade i dyr, derfor kan det være greit å ha dyrepass på visningsdagen. Hundeseng og kattedo bør ikke stå fremme på visning

Gratis Verdivurdering av Garanti Eiendom

Du kan få en uforpliktende verdivurdering av boligen din. Ta kontakt med en megler for å få en uforpliktende verdivurdering. 

Hvorfor velge Garanti eiendom. 

De har meglere med kompetanse og god kjennskap til det lokale boligmarkedet. Med et av de beste markedsføringsverktøyene i bransjen, kan du være sikker på at du når ut til så mange kjøpere som mulig. 

De er spesialister på sitt område, og du kan være sikker på at du er i trygge hender om du velger en Garanti-megler. 

Garanti gir kundene sine best pris, og vil at samarbeidet med kunden skal være så enkelt som mulig, og gå knirkefritt for seg. 

Kundeservice og kontakt

Har du spørsmå kan du ringe ditt lokale Garanti-kontor. Nummer til ditt lokale kontorer finne du på deres sine nettsider under OM OSS. Her finner du også mail til det relevante kontoret. 

hjemmeside: www.garanti.no

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.