cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gamle Oslo

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Gamle Oslo

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gamle Oslo så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gamle Oslo er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gamle Oslo?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gamle Oslo

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gamle Oslo

I likhet med resten av bydelene i Oslo har Gamle Oslo også opplevd en positivt og god vekst i boligmarkedet. Her er det mange boliger til salgs hvert år. Sammenligner man området i dag og for ti år siden, kan man se store endringer. Før var ikke området like populært, så det var ikke like stor interesse blant boligkjøperne som det er nå.

Hvorfor har bydelen egentlig opplevd dette skifte? Det er vanskelig å svar på. Men at man kan bo så sentralt og nær suppa, samtidig som man kan bo litt utenfor er nok en viktig faktor. Boligprisene er høye i området, men ikke på langt nær like høyt som som eksempel Frogner.

Eiendomsmegler Gamle Oslo

Med et aktivt og attraktivt boligmarked er det naturligvis mange meglere å velge mellom. EiendomsMegler og Krogsveen er få av mange du kommer til å møte på. Bruk det til din fordel og la de konkurrer om hverandre. På denne måten vil du få den beste megleren til en god pris.

Har du en bolig i Gamle Oslo som du ønsker å selge, er det nødvendig med en god eiendomsmegler for å få det beste salget. Det er da viktig å se etter en megler som Kjenner nabolaget ditt godt. Det er en stor bydel så hvis du finner denne megleren vil du få en stor fordel ved et salg.

Det er også viktig at du har god kjemi med megleren din. Da dette kan gjøre en ellers vanskelig prosess lettere. Inviter gjerne flere meglere på befaring, slik at du enkelt kan sammenligne og velge den beste megleren.

Om Gamle Oslo

Gamle Oslo er en bydel som ligger i indre by på Oslo sin øst side. Med sine 7,5 km2 er det 51.432 innbyggere som bor der. Bydelen Gamle Oslo strekker seg helt fra Akerselva, som er danner grensen til Sentrum i vest, til Ring 3 i øst.

I nord strekker Gamle Oslo seg til Tøyenparken. Bebyggelsen i bydelen er ganske tett innenfor grensen fra før av. Siden 1980 har Gamle Oslo hatt en stor byfornyelse med både rivning av eldre boliger og rehabilitering. Resultatet av dette var at denne bydelen hadde størst befolkningsvekst fra 1999 til 2009 av alle bydelene i Oslo.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.