Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Frogner

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Frogner

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Frogner så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Frogner er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Frogner?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Frogner

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Frogner

På lik linke med resten av bydelen i Oslo har Frogner hatt en veldig positiv vekst de siste årene. Her er det mange boliger som blir solgt året rundt, og prisene er nok blant de høyeste av alle bydelene. Området ligger på vestkanten og det er et stort trøkk for kjøp av boliger her.

Noen av årsakene til at det er et så populært område kan være at det ligger rolig til på vestkanten av Oslo. Det er en veletablert område. Hvor du egentlig bor midt i sentrum, samtidig som du kan få det litt rolig rundt deg om du vil det.

Videre er det marka en kort T-bane elle trikketur unna, for de som er mer glad i friluftsliv. Så her har man virkelig muligheter. I tillegg er det flere familier som skal etablere seg, som ser på Frogner som et fint sted for at barna deres skal vokse opp.

Eiendomsmegler Frogner

Med et aktiv boligmarked er det naturligvis flere meglere som kriger om de samme kundene. Flere av de store meglerforetakene som Sem & Johansen og Eie Eiendomsmegling holder til her.

For å slippe å bruke så mye unødvendig mye tid på å kontakte flere meglere anbefaler vi at du bruker en sammenligningstjeneste. Du kan gjerne bruke vår. I tillegg til at du sparer mye tid, vil du også få best pris, da meglerne vet at de er i konkurranse om deg som kunde.

Har du en bolig på Frogner som du skal selge, eller du ønsker en verdivurdering vil du trenge en god eiendomsmegler. Vi hjelper deg med å innhente tilbud fra flere meglere, slik at du finner den beste megleren til best pris. Men husk det er viktig å finne en megler som kjenner nabolaget ditt og som du har god kjemi med.

Om Frogner

Frogner ligger på vestkanten i Oslo og er 8,3 kvadratmeter. Med sine 57.038 innbyggere er Frogner Oslo sin største bydel målt i folketall. Frogner strekker seg fra Ruseløkka og Aker Brygge ved grensen til sentrum til Frognerelva i vest.

I nord omfatter den Majorstuen til Suhms gate, i sør Bygdøy, en halvøy som så vidt henger sammen med resten av bydelen ved Frognerelvas munning innerst inne i Frognerkilen, dette utgjør omtrent halvparten av arealet til bydelen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.