cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Foss & Co

Eiendomsmegler Foss & Co ble etablert i 1985 og har siden da tilbudt verdivurdering, megling, rådgivning og oppgjør. De arbeider i Oslofjorden og har lokaler i Kolbotn, Drøbak, Ski, Vestby/Son, Askim/Indre Østfold og Fredrikstad/Østfold.

Selskapet er privateid og er dermed ikke tilknyttet bank eller finansinstitusjon. De fokuserer på det de kan, nemlig salg av bolig. 

Gratis verdivurdering av Foss & Co

Ta kontakt i dag for en uforpliktende verdivurdering og hyggelig boligprat. I tillegg vil du under verdivurderingen få gode råd og tips fra en dyktig eiendomsmegler. 

Selg bolig 

Det jobber flere engasjerte og dyktige eiendomsmeglere som har betydelig lokalkunnskaper om ditt boligområde. Ta kontakt så får du hjelp av en Foss-megler uansett om du skal selge bolig, fritidseiendom eller næringseiendom.

Meglerforetaket består i dag av seks lokalkontorer der eiendomsmeglerne på hvert kontor har gode lokalkunnskaper. De vet hvordan de skal selge nettopp din bolig fordi de kjenner området godt. I tillegg har de egne spesialiser på næringsmegling.

For Oslo har de et eget næringsmeglerkontro, nemlig GVA Norway (gvanorway.no). For å finne din megler kan du ta kontakt online eller gjøre deg kjent med meglerne på ditt lokale meglerhus. 

Kjøp bolig 

Hos Foss & Co finner du et bredt utvalg av eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter i forskjellige prisklasser. Det vil si at uansett hva du er på uskikk etter vil de kunne hjelpe deg å finne din drømmebolig. 

Er du på leting etter den perfekte hytta? Da kan du få hjelp av en eiendomsmegler hos Foss & Co. De driver nemlig også innen hyttemarkedet langs Oslofjorden, blant annet Østfold og i områdene Frogn og Vestby.   

Finansiering til boligkjøpet

Ettersom de ikke driver innen bankvirksomhet bør du ta kontakt med din faste bank for å ordne med finansiering til boligkjøpet.

Dersom du skal både selge og kjøpe bolig samtidig kan du høre med banken angående muligheter for mellomfinansiering. 

Foss & Co sitt budskjema 

Etter 1.1.2014 har det blitt krav om skriftlighet på bud, aksept og avslag. Kravet om skriftlighet oppfylles også gjennom digitale løsninger 

Etter budrunde og kjøpskontrakt, skal overtakelsesprotokollen underskrives. Overtakelsesprotokollen signeres av begge parter under selve overtakelsen. Dette er en bekreftelse på at kjøper og selger har gått nøye gjennom boligen.

Dersom kjøper har eventuelle kommentarer, kan dette noteres ned i protokollen. Dette kan være forhold slik som dårlig vasking. I slike tilfeller kommer man frem til en enighet om en passende kompensasjon.

Etter at protokollen er underskrevet har risikoen for eiendommen gått over fra selger til kjøper.  

Hvorfor velge Foss & Co?

  • Lokalkjente eiendomsmeglere
  • Nærhet til ditt meglerkontor
  • Godt kjent på hyttemarkedet som gjør de til et godt valg om du skal kjøpe eller selge fritidsbolig
  • Kunnskap om salg av næringslokaler, ta da direkte kontakt med GVA Norway

kontakt og kundeservice

For å ta kontakt med meglerhuset kan du bruke kontaktskjema som du finner online. Alternativt kan du ta kontakt med ditt meglerkontor direkte.

Du finner telefonnummer og mail-adresse på de seks ulike kontorene på www.fossco.no/vaare-kontorer 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer