Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Fana Sparebank Eiendom

Fana sparebank Eiendom AS er datterselskap av Fana Sparebank, som er den eneste lokale sparebanken i Bergen. Banken har hovedkontor på Nesttun, samt avdelingskontor i Kaigaten og på Straume. 

Konsernet består av Fana Sparebank, Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Boligkreditt. Fordelt på disse tre har banken totalt 150 ansatte, 25 av disse er ansatt i Fana Sparebank Eiendom.

Banken ble etablert i 1878, mens Eiendom ble etablert 116 år senere - i 1994. Selskapet har i dag tre forretningsområde: Prosjektmegling, næringsmegling og boligmegling, og driver primært med kjøp, salg og utleie av eiendom.

Selg bolig med Fana - Steg for Steg

De har lang erfaring i boligbransjen, og kjenner markedet i Bergen svært godt. Derfor kan de være til stor hjelp for deg om du skal selge boligen din. 

Det er mange fordeler ved å velge dem når du skal selge din bolig. I tillegg til at de kjenner lokalområdet godt, leverer de også svært gode tjenester og service. 

Boligen blir markedsført bredt, til et stort publikum, og alt av salgsmateriell er av høy kvalitet. I tillegg blir salgsmaterialet selvsagt tilpasset den aktuelle boligen og kundens ønsker. 

Advokater gjennomgår dokumenter for at prosessen skal bli trygg for kunden. 

Gratis Verdivurdering av Fana Sparebank Eiendom

Vurderer du å selge bolig eller næringseiendom, eller vil vite hva boligen din er verdt? Da kan Fana Sparbank være til hjelp! Du kan bestille verdivurdering av en lokal megler med kunnskap om det lokale markedet i Bergen.

Du kan ta kontakt med en av meglerne direkte, eller fylle ut et kontaktskjema på hjemmesiden.

I følge de nye reglene for boligkjøp ( 1.1.2014 ), skal alle bud, aksept og avslag leveres skriftlig. 

Du kan også sende budskjema til megler med MMS, faks eller e-post. Du kan laste ned deres budskjema i PDF-format.

Tips til boligkjøpere: Om du skal kjøpe bolig, bør du ikke vise finansieringsbeviset ditt til megleren. Du kan be megleren om å kontakte banken din for bekreftelse på finansiering. Det kan noen ganger være en ulempe for deg at eiendomsmegleren vet hvor stort budsjettet ditt er. 

Hvorfor velge Fana Sparebank Eiendom

Velger du en megler fra Fana, får du en megler som er dyktig og kjenner området godt. Selskapet har kunden i fokus, og satser tungt på være førstevalg i Bergen.

Velger du dem kan du være trygg på at du får kvalitet i alle ledd, samt en totalpakke som prisgunstig for deg og boligen din. 

  • Verdivurdering av boligen du eier i dag
  • Hjelp gjennom hele salgsprosessen. 
  • Lokalkjente meglere med mye kunnskap om markedet i bergen
  • Samarbeidspartnere som gjør at du får en attraktiv totalpakke

Kvalitet i alle ledd.

Kundeservice og kontaktinformasjon - Fana Sparebank Eiendom
Du kan ta kontakt med en av meglere direkte, eller ringe kontoret - tlf nr.  91 50 34 11.

Besøksadresse:
Øvre Nesttunvegen 3
5221 Nesttun

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.