Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med Exbo

Motta tilbud fra Exbo og inntil 4 andre eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.

Exbo

Deres ambisjoner er å få den høyeste salgsprisen til alle deres kunder, for alle boliger. Dette er noe de skal klare ved å bruke profesjonelle fotografer og ha et godt samarbeid med reklamebyråer som representerer boligen på best mulig måte. Både for brosjyrer og visning. Så ved å bruke de riktige verktøyene vil de gi deg mest for boligen din. 

Kom i kontakt med flere meglere enn Exbo

Før du velger Exbo

Sjekk erfaringer

Hør med venner og kjente om de har brukt en eiendomsmegler fra Exbo som de er fornøyde med.

Gå over avtalene

Avklar hva som er inkludert i tilbudet til de ulike meglerne og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Forhandle avtalen

Kom frem til en avtale enten det er prosent, fastpris eller timespris - og prut gjerne!

Før du velger Exbo

Exbo Eiendomsmegling

De spesialiserer seg på lokale boliger og fritidshus i Sørlands-området.
I dag har de 11 kontorer og over 20 ansatte. Selskapet er heleid av morselskapet Boex AS.

Fra sine 11 lokalkontor på sørlandet, selger de hus og hytter fra Lyngdal i vest til Arendal i øst. Siden oppstarten i 2004 har de vokst til å bli en stor aktør på det glade sørland. Både boligkjøpere og selger kan være trygge på en god handel, ettersom de får hjelp av et firma og meglere med lang erfaring fra eiendomsmeglerbransjen. 

Selge bolig med Exbo Eiendomsmegling

Å selge boligen sin er noe man gjør bare noen få ganger i løpet av livet. For mange kan det være overveldende og vanskelig å vite hvordan man skal angripe oppgaven.

Heldigvis finnes det hjelp å få, og hos Exbo kan du være sikker på at du får all den hjelp og ekspertisen du trenger for å få mest mulig for boligen din. 

De er eksperter på boliger på sørlandet, og målsetningen er å ha de mest fornøyde kundene på sørlandet. Med mange lokalkontorer kjenner de regionen svært godt, og kan svært mye om området boligen din skal selges i. 

De hjelper deg gjennom hele salgsprosessen, fra befaring og hele veien til overtagelsen. 

Gratis Verdivurdering av Exbo

Har du planer om å selge boligen din, eller vil du bare vite verdien på boligen? Da tilbyr de gratis verdivurderinger av boliger. Tar du kontakt med Exbo, tilbyr de deg en gratis og uforpliktende muntlig verdivurdering. 

Du kan ringe 380 95 550, eller fylle ut skjemaet for gratis verdivurdering på nettsiden. Fyller du ut skjemaet vil de ta kontakt så raskt som mulig!

Hvorfor velge Exbo

De vil være førstevalget til kunder på sørlandet, og satser på å ha de aller mest fornøyde kundene i denne delen av landet. 

Meglerne her har mye kunnskap om det lokale boligmarkedet og kjenner området svært godt. Å kjenne området godt er essensielt for å kunne gjøre en god jobb. 

For at salgssummen skal bli så høy som mulig, er det viktig at boligen når ut til flest mulig. De vet dette, og tar i bruk midlene som skal til for å nå ut til flest mulig relevante kjøper.

Bare en ekstra interessent kan være forskjellen en suksess og et mislykket boligsalg. De har den mest omfattende markedsføringen av meglere på sørlandet. 

Du får hjelp gjennom hele prosessen - fra A til Å. Dermed kan du lene deg litt tilbake mens jobben blir gjort, samtidig som du kan være trygg på at du er i gode hender. 

Kundeservice og kontakt

Har du spørsmål, eller bare vil ta kontak, kan du ringe Exbo på telefon - 38 09 55 50, eller sende mail til [email protected]

Kontorene deres finner du i Kristiansand, Søgne, Grimstad, Lillesand, Mandal, Lyngdal/Farsund, Birkeland, Hovden, Arendal, Evje og Vennesla. 

Postadresse:
Exbo Sørlandet AS
Store Elvegate 40
4514 Mandal

Kom i kontakt med Exbo

Motta tilbud fra Exbo og inntil 4 andre eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg