cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Estate Eiendomsmegler

Danske Ejendomsringen tok i 1993 kontakt med 14 eiendomsmeglerforretninger i Sør-Norge. Senere ble foreningen Eiendomsringen Norge stiftet, hvor alle medlemmene fikk en grafisk lik profil.

Noen år senere ble Estate-kjeden til, etter at Eiendomsringen fusjonerte med Norec-kjeden. 

I dag er de en av de sterkeste aktørene i Norge, med kontorer plassert i de største og tettest befolkede byene i landet. 

Meglerforetaket har kontorer i Bergen, Oslo, Kragerø, Drammen og Kongsberg. 

De har ikke tilknytning til bank eller forsikring, og fokuserer derfor 100 prosent på kjøp og salg av boliger. 

Boligsalg - Steg for Steg

Estate hjelper deg gjennom den krevende salgsprosessen, og loser deg trygt gjennom handelen hele veien fra befaring til salg.

Det første som skjer er at en megler vil gjennomføre en befaring av boligen. Dette legger grunnlaget for salgsmateriellet som skal utarbeides senere. 

Etter dette innhenter megleren dokumenter med informasjon som er vesentlig for et salg av boligen din. Litt senere utarbeides et salgsprospekt som kunden ser over og må godkjenne før produksjon. 

Når prospektet er klart, skal boligen nå ut til folket. Da er markedsføringen av boligen svært viktig. De anbefaler profesjonelle boligfotografer som får frem det beste i boligen, slik at du får mest mulig når du selger. 

Annonsen blir distribuert i lokale aviser og på internett. De har gode avtaler med regionale og lokale aviser, samt de største internettportalene - som igjen betyr bedre priser for deg som kunde. 

Meglerne tar seg av hele prosessen med budrunder, kontrakt og overtagelse. Det eneste du trenger å gjøre, er å akseptere bud og skrive under på overtagelsen når du har fått prisen du vil ha for boligen din

Boligkjøp 

Skal du kjøpe bolig kan du få veiledning av Estate sine erfarne meglere. Et boligkjøp er en stor investering, og den aller største investeringen i livet for de aller fleste. Da kan det være greit å vite at man får assistanse av fagfolk som kan sitt fag. 

Gratis Verdivurdering av Estate Eiendomsmegler

Skal du kjøpe eller selge Fritidsbolig eller næringseiendom? Hos Estate eiendomsmegling får du en megler som kjenner markedet godt og har god kjennskap til lokalområdet. 

Du får bedre tilbud når du sammenligner priser på meglertjenester. Få hjelp av en megler når du skal selge din bolig. 

Estate sitt budskjema

I følge de nye reglene for boligkjøp ( 1.1.2014 ), skal alle bud, aksept og avslag leveres skriftlig. 

Du kan også sende budskjema til megler med MMS, faks eller e-post. 

Tips: Skal du kjøpe bolig? Ikke vis finansieringsbeviset ditt til megleren. I stedet kan du be megleren ta kontakt med banken din for bekreftelse på finansiering. Det kan være en ulempe for deg om eiendomsmegleren vet hvor mye du har til rådighet..

Eiendommer til salgs hos Estate Eiendomsmegling

På nettsiden deres finner du boliger som er til salgs. Ved å klikke på Eiendommer finner du alle Estate-eiendommer som ligger ute for salg. 

Hvorfor velge Eiendomsmegler fra Estate

De er til stor hjelp gjennom hele salgsprosessen og gjør sitt best for at kunden skal bli fornøyd med salget. Med en dyktig megler som er kjent i området, bedrer du mulighetene for å få en god pris på boligen

Grunner til å velge Estate:

  • Verdivurdering av boligen du eier i dag
  • Hjelp gjennom hele salgsprosessen. 
  • Hjelp til å oppnå best salgspris på boligen din

Kundeservice og kontaktinformasjon - Estate

De har kontorer i Bergen, Drammen, Kongsberg, Kragerø og Oslo. Har du spørsmål kan du ta kontakt med ditt nærmeste kontor. Nedenfor finner du kontaktinformasjon til de forskjellige avdelingene. 

Bergen:
Tlf - 55 70 51 70
Mail - [email protected]
Drammen:
Tlf - 32 82 25 00
Mail - [email protected]
Kongsberg:
Tlf - 90 72 50 00
Mail - [email protected]
Kragerø:
Tlf - 35 98 99 30
Mail - [email protected]
Oslo:
Tlf - 23 69 10 00
Mail - [email protected]

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.