Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Eiendomsmegler Haugesund

Er et ungt meglerfirma med dyktige og erfarne meglere. Her jobber det lokalkjente meglere som arbeider hardt for å yte den beste servicen.

Lokalene ligger sentralt til og du er alltid velkommen inn for en hyggelig boligprat. Selskapet ble etablert i 2016 og per i dag arbeidet det 6 ansatte i meglerhuset. 

Gratis verdivurdering av Eiendomsmegler Haugesund

Ta kontakt i dag for en uforpliktende verdivurdering av Eiendomsmegler Haugesund. Normalt vil verdivurderingen koste 2500,-, men velger du å selge boligen din hos de, vil du ikke betale noen ting. 

Selg bolig?

Meglerhuset håndterer hele salgsprosessen på en profesjonell måte med deg som kunde i sentrum. Deres mål er å være din naturlige megler og at du skal bli så fornøyd at du vil bruke de igjen på et senere tidspunkt.

Eiendomsmegler Haugesund har god kunnskap om markedet i hele regionen. De er også opptatt av at du som selger skal få en god pris for din bolig, og en god pris hos dem.

De vil markedsføre eiendommen din bredt og på en smart måte for å nå potensielle kjøpere. Meglerhuset følger nemlig opp alle interesser på eiendommene de har ute for salg. 

Videre formidler de alle type eiendommer, blant annet eneboliger, leiligheter, rekkehus, næringseiendommer, landbrukseiendommer og tomter. Det vil si at uansett hva salg eiendom du ønsker å selge vil de kunne hjelpe akkurat deg. 

Kjøpe bolig?

Er du på jakt etter drømmeboligen? Da kan du ta kontakt med meglerhuset så hjelper de deg å finne boliger som kan være interessant.

Dersom de finner en bolig som kan passe deg vil de følge opp med tilbud om visning.  Videre vil de veilede deg gjennom prosessen og komme med gode råd. 

Finansiering til boligkjøpet

Meglerforetaket har en avtale med en lokal bank som kan hjelpe deg så godt som mulig med finansiering til drømmeboligen.

Deres avtale er med Nordea så du kan enten ta direkte kontakt med de, eller med meglerhuset så viderefører de deg. 

Eiendomsmegler Haugesund sitt budskjema

Etter 1.januar 2014 har det blitt pliktig at alle bud, aksept og avslag skal gis skriftlig til megler. Kravet om skriftlighet er også oppfylt med digitale løsninger.  

Hvorfor velge Eiendomsmegler Haugesund?

  • Lokalkjente eiendomsmeglere 
  • Selger de fleste type eiendommer
  • Setter kunden i fokus og yter god kundeservice
  • Gratis verdivurdering om du selger boligen med de
  • Tilbyr tilleggstjenester som oppgjørsoppdrag, utleie av fast eiendom og utenlandsoppdrag. 

Eiendomsmegler Haugesund – kontakt

For å ta kontakt med meglerhuset kan du ringe de på tlf. 52 222 000. Du kan også ta kontakt på mail til [email protected].

Om du ønsker personlig oppmøte finner du de på besøksadressen Tuhauggata 12, 5525 Haugesund. 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.