Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Eigedomsmekling Sogn og Fjordane

Er den ledende megleren i fylket. De ble etablert i 1995 og er et datterselskap av Sparebanken Sogn og Fjordane. 

Selskapet driver megling i Sogn og Fjordande der de har flere filialer. Deres kontorer ligger i Førde, Florø, Sogndal, Nordfjordeid og Stryn. Per i dag er det Frank Robert Klalegg som er daglig leder og det er til sammen 20 ansatte. 

Med mange ansatte kan du være sikker på at du finner en megler som kan akkurat ditt område godt. Som boligselger er det godt å ha en megler i ryggen som sikrer at alt går riktig for seg. Samt at hun eller han tar seg av det meste av arbeidet ved salget. 

Disse meglerne har god erfaring i bransjen og kjenner ditt boligområde. De vet hvordan boligen skal appellere til riktig interesse-gruppe, samt at de gir deg oppfølging gjennom hele prosessen. 

Videre har de salgsgaranti. Får de ikke solgt boligen din vil det heller ikke koste deg noe å bruke de.

Når man skal selge boligen sin er blant annet markedsføring en viktig del. Eigedomsmekling Sogn og Fjordane bruker mange viktige kanaler for dette, deriblant Finn.no, Ssf.no og eiendomsnett.no. 

Videre benytter de lokalavisene i ditt område og har utstillingsannonse i deres lokaler. Inne på deres nettside finner du mange gode tips og råd for både boligkjøp og boligsalg. Her er det artikler innen visning av boligen, tips til førstegangskjøpere, hvordan realisere hyttedrømmen og mer. 

Verdivurdering av Eigedomsmekling Sogn og Fjordane

Lurer du på hvor mye boligen din er verdt? Da kan du ta kontakt for å bestille en verdivurdering. Prisen ligger på 3 500 kr inkl. dersom boligen ligger innenfor 10 km fra nærmeste meglerkontor.

Er det lenger å reise kan det forekomme et pristillegg. Dersom du innen ett år etter verdivurdering bruker meglerne i forbindelse med boligsalget vil denne kostnaden refunderes. 

Eigedomsmekling Sogn og Fjordane sitt budskjema 

Fra og med 1.1.2014 skal alle bud gjøres skriftlig, og det samme gjelder aksept og avslag. I dag finnes det flere elektroniske løsninger for budgiver. Om dette er aktuelt vil både interesserte kjøpere og selger bli informert om dette. 

Hvorfor velge meglere fra Sogn og Fjordande?

  • De har vunnet Gulltaggen 2 år på rad (2016 og 2017)
  • Salgsgaranti – får de ikke solgt boligen din betaler du ingen ting. 
  • Med deres 6 kontorer og 20 ansatte kan du være sikker på at en megler kjenner ditt lokalområde godt. God kunnskap om område gjør at salget går lettere, da de vet hvordan akkurat din bolig skal appellere til boligkjøpere. 

Kontakt

For å ta kontakt kan du ringe de på tlf. nummer: 57 82 96 00. Alternativt kan du sende de en e-post til [email protected]

Dersom du ønsker personlig oppmøte har de flere kontorer. Du finner de i Førde, Florø, Sogndal, Stryn, Nordfjordeid og Bergen. Adressen finner du på deres hjemmeside: eigedomsmekling.no/kontakt. 

De holder åpent kl. 08:00 til 15:30 mandag til fredag, men du kan også avtale et tidspunkt for møte. 

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.