Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Voss

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Voss

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Voss så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Voss er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Voss?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Voss

I dag bor det 14 606 innbyggere i Voss kommune, der prognoser viser til en økning i befolkningen de neste tiårene. Av bosetning er det særlig i de nedre delene av dalene som er populære, samt i og omkring tettstedet og kommunesenteret Vossevangen. I tillegg er det en del som er bosatt i kommunens andre tettsteder Skulestadmoen og Evanger.

Kommunen består av 5 131 eneboliger og 1 030 leiligheter, der 76,2% er selveier og 18,8% er leietakere. I tillegg er Voss kommune et attraktivt sted for fritidsboliger med 3 149 hytter totalt i kommunen.

Når det gjelder gjennomsnittlig kvadratmeterpris har prisene sett over flere år økt jevnt, men det har vært år med prisreduksjon. For leilighetsmarkedet ligger snitt kvadratmeterpris en del høyere, men har også tidvis fluktuert.

Videre til antall boligomsetninger så har dette ligget relativt stabilt de siste årene. Totalt sett så går boligmarkedet i Voss bedre enn sine nabokommuner, og er en mer attraktiv kommune, særlig pga. tilbudet av arbeidsplasser.

Eiendomsmegler Voss

Boligmarkedet på Voss er som sagt aktivt, det selges flere boliger her vært år. Med et slik marked følger det naturligvis med flere eiendomsmeglere som konkurrer om de samme oppdragene. Så om du skal selge boligen din her, har du mange meglere å velge mellom.

Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste. Du kan gjerne bruke vår. Gjør du dette vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde og er kanskje villig til å strekke seg enda lenger. Etter du har blitt kontaktet av de ulike meglerne bør du invitere de på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av hver og en.

Om Voss

Lengst nordøst i Hordaland fylke med grenser til Sogn og Fjordane finner man Voss kommune. I dag grenser Voss til Ulvik, Kvam, Vaksdal, Modalen og Granvin. Voss kommune og Granvin kommune vil bli slått sammen til en kommune etter kommunereformen og godkjenning fra Stortinget juni 2017.

Innen næringslivet er Voss en attraktiv kommune å arbeide i, der flere av de nærliggende kommunene har arbeidsplass i Voss. Av arbeidsplasser det handels-, administrasjons-, skole-, kommunikasjons- og turistsenter som utgjør den store sysselsettingen. Altså står servicenæringen sterkt og sysselsetter rundt 75% av de yrkesaktive.

I tillegg er det jordbruk innen husdyrhold og industri med hovedsakelig næringsmiddel-, mineralprodukt- og maskindustri.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer