cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Volda

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Volda

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Volda så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Volda er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Volda?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Volda

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Volda

#Boligmarkedet i Volda kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det er også bygget rundt to hundre leiligheter. De fleste eier boligen sin, men det finnes også et leiemarked. 14,7% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hvis du har lyst på hytte i Volda er det muligheter for dette, med omtrent 535 oppsatte hytter.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor helse- og sosialtjenester, varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og undervisning. Jordbruket i Volda består i hovedsak av husdyrhold. Industrien er beskjeden, med kun 14% av kommunens arbeidsplasser. Omtrent 38% av de yrkesaktive innbyggerne arbeider utenfor kommunen.

I Volda ligger det sju kommunale barnehager og seks private. Kommunen har sju barneskoler, pluss en privat barneskole. Det finnes en ungdomsskole i Volda og her ligger det også en videregående skole. Høyskolen i Volda tilbyr flere studieprogram, blant annet lærerutdanning og utdanning innen medie- og journalistfag.

E39 går gjennom kommunen, sørover mot Kristiansand og nordover mot Trondheim. Ørsta-Volda lufthavn ligger 5km fra tettstedet Volda. Det går også flere fergeruter fra Volda og til nærliggende kommuner.

Om Volda

På Sunnmøre, i Møre og Romsdal, ligger Volda kommune. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 9197 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også Volda. Volda er kommunens eneste tettsted. De fleste av kommunens innbyggere bor i tettstedet Volda. Kommunen har nynorsk som målform, og 99% av befolkningen har dette som hovedmål.

Norges eldste lokalavis, Møre, kommer ut i Volda. Volda har flere severdigheter som for eksempel Astronomisentret Kometlandet og Volda skisenter. Man kan ta seg en tur til Bjørkedalen for å se båtbyggere arbeide eller ta seg en tur i et vikingskip. Dei nynorske festspela blir hvert år arrangert i Volda, og er en hyllest til nynorsk litteratur og kultur. Flere andre festivaler blir avholdt i Volda, blant annet X2-festivalen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.