Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Volda

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4444
 • 4816
 • 4817
 • 4818
 • 4819
 • 4451
 • 4450
 • 4675

Eiendomsmegler Volda

Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Volda så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Volda er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Volda?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Volda

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Volda

#Boligmarkedet i Volda kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det er også bygget rundt to hundre leiligheter. De fleste eier boligen sin, men det finnes også et leiemarked. 14,7% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hvis du har lyst på hytte i Volda er det muligheter for dette, med omtrent 535 oppsatte hytter.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor helse- og sosialtjenester, varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og undervisning. Jordbruket i Volda består i hovedsak av husdyrhold. Industrien er beskjeden, med kun 14% av kommunens arbeidsplasser. Omtrent 38% av de yrkesaktive innbyggerne arbeider utenfor kommunen.

I Volda ligger det sju kommunale barnehager og seks private. Kommunen har sju barneskoler, pluss en privat barneskole. Det finnes en ungdomsskole i Volda og her ligger det også en videregående skole. Høyskolen i Volda tilbyr flere studieprogram, blant annet lærerutdanning og utdanning innen medie- og journalistfag.

E39 går gjennom kommunen, sørover mot Kristiansand og nordover mot Trondheim. Ørsta-Volda lufthavn ligger 5km fra tettstedet Volda. Det går også flere fergeruter fra Volda og til nærliggende kommuner.

Om Volda

På Sunnmøre, i Møre og Romsdal, ligger Volda kommune. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 9197 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også Volda. Volda er kommunens eneste tettsted. De fleste av kommunens innbyggere bor i tettstedet Volda. Kommunen har nynorsk som målform, og 99% av befolkningen har dette som hovedmål.

Norges eldste lokalavis, Møre, kommer ut i Volda. Volda har flere severdigheter som for eksempel Astronomisentret Kometlandet og Volda skisenter. Man kan ta seg en tur til Bjørkedalen for å se båtbyggere arbeide eller ta seg en tur i et vikingskip. Dei nynorske festspela blir hvert år arrangert i Volda, og er en hyllest til nynorsk litteratur og kultur. Flere andre festivaler blir avholdt i Volda, blant annet X2-festivalen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer