cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vindafjord

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Vindafjord

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vindafjord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vindafjord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vindafjord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Vindafjord

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Vindafjord

Boligmarkedet i Vindafjord kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det finnes noen få leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes et leiemarked. Vurderer du hytte i kommunen er det god mulighet for dette, med 1152 bygde hytter.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer og varehandel/hotell/restaurant. Bedrifter man kan trekke frem er blant annet Fatland slakteri, Ølen betong, Notura Sandeid slakteri og Arrow Norway AS.

Kommunen har sju barnehager, seks barneskoler og tre 1-10 skoler. Flere av barneskolene er kombinert med barnehage. Alle barneskolene tilbyr SFO, og det ligger en offentlig videregående skole på Ølen og en privat på Lundeneset.

E134 går gjennom flere av kommunens tettsted. Fra Ølen går det daglig hurtigbåtforbindelse nordover til Leirvik på Stord og Bergen. Fra Sandeid og Vikedal går det i helgene hurtigbåt sørover til Stavanger.

Eiendomsmegler Vindafjord

Skal du selge boligen din i Vindafjord er det viktig at du finner riktig megler. Noe du bør tenke på er lokalkunnskaper og erfaringer. Det hjelper ikke å få hjelp av en megler som har god erfaring med leiligheter om du skal selge en enebolig.

Videre kan det være lurt å benytte seg av en anbudstjeneste. Da vil meglerne vite at de er i konkurranse om deg som kunde, og strekker seg kanskje litt lenger. Inviter alle meglerne hjem på befaring. Da vil du få en bedre følelse på hvilken megler som passer best for deg og din bolig.

Om Vindafjord

På halvøya Haugalandet, i Rogaland fylke, ligger Vindafjord kommune. Kommunens administrative senter er Ølensjøen. I 2018 hadde kommunen 8.769 innbyggere. Kommunen har et areal på 620 kvadratkilometer. I tillegg til Ølensjøen har kommunen tre andre tettsteder; Sandeid, Vikedal og Skjold.

Jordbruket er viktig for kommunen, da særlig med tanke på husdyrhold. Industrien spiller en viktig rolle, da innenfor bygging av skip, boreplattformer og data- og elektrisk utstyrsindustri. Vindafjord er landets femte største landbrukskommune målt etter husdyrhold. Fatland slakteri er landets største privateide slakteri og ligger i Ølensjøen.

Kommunen har mye flott natur med vassdrag, elver og fjorder. Det ligger også flere høye topper i kommunen, blant annet Bjørndalsnuten som ligger 1016 moh.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer