Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Vik

Kjente og seriøse meglere i Vik

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Vik. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Vik
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vik så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vik er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vik?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Vik

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Vik

Boligmarkedet i Vik er berørt av nedgang i folketallet over tid, betraktelig mellom 1996-2006 med nedgang på 7,3%. Dette har gjort at kommunen igangsatte tilflytningsprosjektet «Velkommen til Vik» som startet opp i 2013.

Kommunen har også blitt hedret for bosetning av flyktninger. Bosetningen i kommunen ligger rundt tettstedet Vikøyri som er kommunens administrative senter. Videre bor folk spredt langs fjordbredden og i dalene fra Vikøyri.

Om Vik

Kommunen Vik grenser til Sognefjorden, Aurland, Voss, Vaksdal, Modalen og Høyanger, og befinner seg i fylket Sogn og Fjordane. Befolkningstallet ligger på 2 674 og er altså en liten kommune, men byr på et flott naturlandskap med dype fjorder, høye fjell og strender.

Næringsvirksomheter som befinner seg i Vik er industri med jern- og metallvare virksomheter, produksjon av maskiner og utstyr, og møbel- og trevareindustri. Kommunen er også kjent for å være den eneste produsenten av gammelost.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg