cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vestnes

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Vestnes

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vestnes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vestnes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vestnes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Vestnes

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Vestnes

#Boligmarkedet i Vestnes kommune består i all hovedsak av eneboliger, det er bygget i underkant av 260 leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men man får også leid seg noe hvis man ønsker dette. 16,8% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det er et godt hyttemarked i Vestnes kommune, hele 665 hytter er bygget her.

Hovedvekten av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Innenfor jordbruket ligger hovedvekten på husdyrhold, da med fokus på melkeproduksjon og sauehold. Over 30% av kommunens arbeidsplasser en innenfor industrien. Særlig viktig er bygging av skip og oljeplattformer, samt maskinindustrien. Næringsmiddelindustrien bidrar også med en god del arbeidsplasser. Om lag 30% av kommunens yrkesaktive innbyggere arbeider utenfor kommunen.

Vestnes kommune har fem kommunale barnehager og to private. Kommunen har to barneskoler (dette er oppvekstsenter, der barnehage og barneskole ligger sammen) og to 1-10 skoler. Det ligger også en Montessoriskole i kommunen. Gjernmundsnes videregående skole ligger i kommunen. Vestnes har et godt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

E136 går gjennom kommunen, i bru over Tresfjorden. E39 er også viktig for samferdsel i kommunen, i tillegg til en rekke mindre veier.

Om Vestnes

Vestnes kommune ligger i Møre og Romsdal, kommunen ligger i området som kalles for Romsdal. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 6536 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også Vestnes. Vestnes er en kommune som domineres av fjell, den høyeste toppen er Sandfjellet som ligger 1470,1 moh. Tomrefjorden og Tresfjorden deler kommunen i tre. Vestnes kommune har nynorsk som målform, og 98,6% av kommunens innbyggere har dette som hovedmål. I tillegg til Vestnes tettsted har kommunen tre andre tettsteder; Tomra, Fiksdal og Tresfjord.

Er du i Vestnes kan du besøke Tresfjord museum eller Landbruksmuseet på Gjermundsnes. Fra Vestnes fergekai kan du ta båten til Molde. På Ørskogfjellet skisenter er det gode forhold for både alpint og langrenn.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.