Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vestby

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Vestby

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vestby så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vestby er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vestby?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Vestby

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

 

Boligmarkedet i Vestby


Ifølge Statistisk sentralbyrå har Oslo opplevd et historisk flyttetap den siste tiden. Flere flytter ut av hovedstaden enn inn. Årsakene til utflyttingen er sammensatt og har med alt fra høye boligpriser til et ønskae om å kunne gi barna sine andre oppvekstvilkår å gjøre. Uansett hva den viktigste årsaken er, kan man med sikkerhet si at utflyttere flest ender opp i de omkringliggende kommunene. Og da spesielt kommuner hvor man kan finne billigere boliger og andre oppvekstvilkår, samtidig som man slipper å si opp jobben i hovedstaden. 
Selv om Vestby ikke er blant de aller nærmeste kommunene, er det mange som har fått til en slik løsning her. Det har sørget for at kommunen havner høyt på omsetningsstatistikken med et stabilt sterkt boligmarked. Og med ferdigstillelsen av Follobanen forventes det en ytterligere økning. 

 

Eiendomsmegler Vestby


Høy omsetning betyr mer jobb for eiendomsmeglerne. Og med mange konkurrerende meglerfirmaer i aksjon, vil man lett kunne overse de beste tilbudene. Ved hjelp av vår tjeneste blir det lettere for deg å få oversikt over tilbudene, slik at du kan ta en bedre beslutning.  

 

 

Vestby


Mellom Drøbak og Moss finner du en av Oslofjordens vakreste kystlinjer. Den tilhører den sydligste av Follo-kommunene, Vestby, og kan foruten flere strender og badeplasser skilte med en både historisk og levende kystkultur. Det er ikke for ingenting at Vestby kalles “kystperlen i Follo”. 
Dette samspillet mellom natur og kultur er karakteristisk for kommunen for øvrig. I tillegg til de store utmarksområdene og tilhørende rekreasjonsmuligheter, har Vestby et godt utbygd tjenestetilbud, og den såkalte Sørkorridoren (E6, E18 og Østfoldbanen) sørger for god kommunikasjon til det sentrale Østlandet. Den planlagte Follobanen forventes dessuten å korte ned på reisetiden og øke kapasiteten mellom Vestby og Oslo markant.
Kommunen består av 19.969 innbyggere. Det er forventet en økning her i 2030 hvor prognosene til SSB sier at det nye forventede folketallet skal bli 20.553

 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.