cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Eiendomsmegler Vest

Ble stiftet i 1974 og er en del av Sparebanken Vest. I dag har selskapet 22 salgskontorer fordelt på Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane.

Visjonen deres er at de skal være den megleren som blir anbefalt i de områdene de har kontor og at deres gode lokalkunnskap i de områdene de selger eiendom, samtidig skal de sees på som seriøse, trygge og faglig dyktige meglere.

De jobber med salg av boliger, næringseiendom, fritidsboliger, landbrukseiendom og nybygg. Om du har et ønske og en drøm om ny hytte eller bolig på vestlandet kan de være behjelpelig med dette.

Selg boligen - Steg for Steg

Steg 1 - Finn Megler

Velger du en eiendomsmegler hos Eiendomsmegler Vest, får du en boligrådgiver som tar seg av hele prosessen. Dette inkluderer Markedsføring, salgsstrategi, visninger, budrunder, papirarbeid og oppgjør.

Du får hjelp til å finne en megler som passer perfekt til boligen din, en som kjenner området og med erfaring med salg av din boligtype. 

Steg 2 - Markedsføring

De har tre forskjellige pakker du kan velge mellom når boligen skal markedsføres. Alle tre sørger for lang eksponeringstid og synlighet i markedet. 

BLINK er den unike digitale markedsføringspakken. Med denne pakken når du ut til potensielle kjøpere gjennom avisannonsering og sosiale medier som instagram og Facebook. Digital annonsering er anbefalt, ettersom det gjør det enklere å vise frem boligen for passende målgrupper. 

Steg 3 -  Visning

Visningsdagen er veldig spennende, og kan være svært avgjørende for summen du får for hvor raskt du får solgt boligen. Den er selvsagt også viktig med tanke på prisen du får ved salget. 

Megleren jobber for å følge opp de interesserte på en best mulig måte, og svarer på spørsmål underveis. Som eier av boligen kan du være til hjelp under visningen. 

Steg 4 - Bud

Det er i budrundene alt forarbeidet betaler seg.Hele prosessen blir tatt hånd om og eiendomsmegleren sørger for en ryddig og trygg budrunde. 

Du som selger kan slappe av. Du får god rådgivning underveis, og budene blir tilsendt på SMS. Budgivningen kan også følges på EMvest.no

Steg 5 - Kontrakt

Boligen er solgt! Dermed starter prosessen med å bytte eieren på boligen. Megleren inviterer deg og kjøper til et felles kontraktsmøte der kontrakten blir formalisert. Dette er et viktig møte for å ivareta både kjøper og selgers interesser. 

Kontrakten skaper en trygghet for både kjøper og selger, og kjøper må vise kontrakten til banken for å få innvilget lånet. 

Steg 6 - Overtagelse

Kjøpet er nesten i havn, partene avtaler dato for overtagelse og når sluttoppgjøret skal innbetales. Eiendommen gjennomgås og blant flere ting, bli strømmen avlest og det blir sjekket om utvasken er utført godt nok.

Når dette er gjort, sendes overtakelsesprotokollen til megleren, og prosessen med tinglysing og oppgjør settes i gang.

Steg 7 - Oppgjør

Gratulerer, salget av boligen er gjennomført! Oppgjørsavdelingen sørger at oppgjøret skjer på en trygg måte, og at du får overført pengene for salget. Oppgjørsavdelingen sjekker at papirer blir utfylt, at de riktige stemplene er på plass og at pengene kommer når de skal.

Gratis verdivurdering av Eiendomsmegler Vest

Første bud når du skal selge boligen din, er å få en verdivurdering. Det gir deg en antakelse på verdien av boligen du skal selge og hvor mye du har til å investere i ny bolig. Her er Eiendomsmegleren Vest hjelper deg gjerne med å få en verdivurdering på boligen din!

Budskjema og overtakelsesprotokoll

Nye regler fra 1.1.2014 sier at alle bud, avslag og aksept leveres skriftlig. 
Budskjema skal sendes til megler med MMS, faks eller e-post. 

Tips: Skal du kjøpe bolig børr du unngå å vis finansieringsbeviset til megler. Du kan i stedet be megleren ringe banken for bekreftelse på finansiering.
 
I overtakelsesprotokollen bekrefter selger og kjøper at boligen er gjennomgått, og noterer ned eventuelle kommentarer som angår vask, rydding og andre forhold.
Er kjøper misfornøyd, kan partene bli enige om kompensasjon for dårlig vasking. Dette blir da skrevet inn i overtakelsesprotokollen. Kompensasjonen blir regnet ut av megler ved oppgjøret.

Hvorfor velge Eiendomsmegler Vest

De kan eiendomsmegling, og har lang erfaring med salg av boliger. Eiendomsmeglerne i meglerforetaket kjenner nærmiljøet og boligmarkedet der du bor. 

  • De tilbyr god rådgivning, veiledning og oppfølging gjennom hele salgsprosessen. 
  • Verdivurdering av boligen du eier i dag
  • Hjelp gjennom hele prosessen, enten du er kjøper eller selger. 
  • Lang erfaring, og gode lokalkunnskaper der du skal kjøpe eller selge bolig! 
  • Rådgiver for deg som ser etter ny bolig, eller skal selge. 

Kundeservice og kontaktinformasjon

Lurer du på noe? Da kan du besøke ditt lokale kontor, eller kontakte Eiendomsmegler Vest på telefon. Nummeret til kundeservice er 915 05 560. Kundeservice er åpent alle hverdager fra 08:30 til 16:00.

Du kan også sende mail til [email protected]

Kontakt:
Telefon - 91 50 55 60
Mail - [email protected]

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer