cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vega

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Vega

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vega så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vega er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vega?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Vega

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Vega

Per 2018 bor det 1 235 innbyggere i Vega kommune, men prognoser viser en nedgang i folketallet. I dag er bosetningen sentralt i kommunesenteret og det eneste tettstedet Gladstad. Selv om Vega kommune består av en rekke øyer, er det mindre enn 15 øyer som faktisk er bebodd. Av boliger er det flest eneboliger, totalt 621, og kun 2 leiligheter i boligblokk, der 83,9% er selveiere, mens resten er leietakere. I tillegg er det 331 hytter i kommunen. Hele 30,2 % bor på en landbrukseiendom (tall fra 2017). Mange som kjøper bolig og bor i Vega kommune har arbeidsplass utenfor kommunen, slik som i Brønnøysund kommune.

Nedgang i folketallet preger boligmarkedet, og det er få boligomsetninger i året. Dette reflekteres også i prisen, og i dag (22.01.2019) ligger det tre boliger og en fritidsbolig ute for salg. Her får man mye bolig for pengene, der en enebolig på 124 kvadratmeter ligger på en prisantydning på 1 900 000 kr, mens en annen på 148 kvadratmeter ligger på prisantydning 1 610 000 kr.

Om Vega

Vega kommune ligger i Nordland fylke, på øyer som ligger nordvest for Brønnøysund på Helgelandskysten. Vega består av Vega, Ylvingen, Igerøya og flere mindre øyer, holmer og skjær. Faktisk står øyene, holmer og skjær på UNESCOs liste over verdensarv. Da er det ikke rart at turisttrafikken er økende for å få med seg det flotte naturlandskapet. I tillegg byr kommunen på Vega camping Floaksla Opp og andre arrangementer. Kommunen grenser til Brønnøy, Vevelstad og Alstahaug.

I næringslivet er det fiske som historisk har vært den dominerende og viktigste næringen, i tillegg til egg- og dunsanking fra ærfugl. Per i dag er fremdeles primærnæringer viktig for kommune, der det sysselsetter 26% av kommunens yrkesaktive. Jordbruket består av melk og kjøtt, samt noe fiske. Av industri er det bygg- og anleggsvirksomhet, ellers går det meste til næringsmiddelindustrien innen fisketilvirking. Ettersom turisttrafikken er stor og stadig øker, er det også en del sysselsatt i varehandel, overnattings- og servicevirksomhet. Av beboerne i kommunen arbeider 23% utenfor kommunen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.