Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vefsn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Vefsn

Kjente og seriøse meglere i Vefsn

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Vefsn. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Vefsn
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vefsn så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vefsn er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vefsn?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Vefsn

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Vefsn

Bosetning i kommunen er konsentrert i og omkring kommunesenteret og tettstedet Mosjøen der 82% av befolkningen bor. Ellers bor folk spredt langs lavlandsområdene. Innbyggertallet lå på 13 397 innbyggere i 2018 med prognoser om en svært svak oppgang. Totalt er det 4 116 eneboliger og 701 leiligheter der i underkant av 80% er selveiere og ellers er det 16% leietakere. Fritidsboligmarkedet er også attraktivt der kommunen har 747 hytter (tall fra 2018).

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for boliger har jevnt over økt de siste 10 årene, der det i 2018 var en snittpris på eneboliger på 18 988kr og for blokkleilighet på 31 843 kr. At boligprisene har økt jevn fra år til år viser til et sunt boligmarked, samt at antall boligomsetninger ligger jevnt, med unntak av toppen i 2014 da det ble omsatt en del flere boliger.

Om Vefsn

Vefsn kommune ligger på Helgeland i Nordland fylke og grenser til Leirfjord, Hemnes, Hattfjelldal, Grane, Brønnøy og Vevelstad. Naturen i kommunen består av fjellpartier der høyeste er Geittinden på 1556 moh, dalpartier og elv og sjø.

I næringslivet har jordbruk og skogbruk vært viktige næringer, samt også en del fiske i Lofoten. I dag er det lite primærnæringer (3%) og mer industri innen bygge- og anleggsvirksomhet, aluminium, verkstedindustri, gummi-, plast- og mineralsk industri og trevareindustri.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vefsn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg